Σκάνδαλο στις Άγριες Μέλισσες - Ο Κλεομένης κάνει ερωτική επίθεση στον Μελέτη

Αποκλειστικό "βόμβα" - Καρέ καρέ οι σκηνές σοκ

Σκάνδαλο στις Άγριες Μέλισσες - Ο Κλεομένης κάνει ερωτική επίθεση στον Μελέτη

Αποκλειστικά και μόνο στο Youweekly.gr και το περιοδικό Tv24 θα βρείτε αυτή την εξέλιξη "βόμβα" για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες! Σκάνδαλο θα δημιουργηθεί στο Διαφανί όταν ο Κλεομένης επιτεθεί ερωτικά στον Μελέτη!

Έχουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που θα δούμε σε λίγες ημέρες να προβάλλονται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης ανακαλύπτει μια σκοτεινή πλευρά του άντρα της Πηνελόπης και φυσικά αντιλαμβάνεται τις πραγματικές του προθέσεις! Συγκεκριμένα ο Κλεομένης, ο οποίος έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, κάνει ερωτικό πέσιμο στον Μελέτη και εκείνος γίνεται έξαλλος: «Θα δώσεις διαζύγιο στην Πηνελόπη και θα εξαφανιστείς ήρεμα και ωραία, αλλιώς θα τα πω όλα στον Δούκα και πίστεψέ με δεν θα σου αρέσει η τιμωρία που θα έχεις». «Νομίζω πως δεν είσαι σε θέση να με εκβιάζεις ή να με απειλείς! Ενας απλός εργάτης είσαι και πίστεψέ με μπορώ να σε πατήσω κάτω, αν το θέλω», του απαντάει ο Κλεομένης και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια! Ο Δούκας μαθαίνει τα όσα έχουν συμβεί και προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν, όταν αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως το «δεξί του χέρι» να είναι ερωτευμένος με την Πηνελόπη.

Τα σκάνδαλα δεν έχουν σταματημό στις Άγριες Μέλισσες με τον Κλεομένη και τον Μελέτη

Και οι υποψίες του βγαίνουν αληθινές όταν ο Κλεομένης για να εκδικηθεί τον Μελέτη, του αποκαλύπτει την αλήθεια: «Αγαπητέ μου πεθερέ, ο Μελέτης είναι ερωτευμένος με την Πηνελόπη! Αυτός ο άντρας τόλμησε να σηκώσει το βλέμμα του στη γυναίκα μου και κόρη σου! Φαντάζομαι δεν θα το αφήσεις να περάσει έτσι αυτό!». Ο Δούκας θυμώνει και αρχίζει να παρακολουθεί τον Μελέτη μέχρι που τον πιάνει στα πράσα με την Πηνελόπη στον στάβλο. Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, τιμωρεί τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο, αφού τον εξαφανίζει και τον κλειδώνει στο υπόγειο. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη έχουνε αναστατωθεί με την ξαφνική εξαφάνισή του. Ο Δούκας τιμωρεί τον Μελέτη επειδή τόλμησε να κοιτάξει την κόρη του, αλλά εκείνος του λέει την αλήθεια για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Κλεομένη, βάζοντας τον Δούκα σε σκέψεις! Ο Μελέτης καταφέρνει να σωθεί από την τιμωρία που του επέβαλε το αφεντικό του, αποφασισμένος να αφήσει την ιδέα του να αγαπάει την Πηνελόπη! Παράλληλα, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κλεομένη και οι σχέσεις τους βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί! Ομως ο Δούκας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Ωστόσο, και σήμερα θα γίνει μακελειό στο επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες! Δείτε το επεισόδιο εδώ πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για το περιοδικό Tv24