Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκινητικό βίντεο της Nike προς τιμήν του - Mamba Forever

Το διαφημιστικό που "έριξε" τα social media

Με ένα δικό της βίντεο η Nike θέλησε να δώσει το δικό της αντίο στον Κόμπι Μπράιαντ, για αυτό και ανέβασε στα social media ένα συγκινητικό στιγμιότυπο προς τιμήν του, γράφοντας χαρακτηριστικά, "Mamba Forever".

Η εταιρία αθλητικών ειδών, μετά την τελετή μνήμης που έγινε στο Staples Center, ετοίμασε και δημοσίευσε ένα βίντεο προς τιμήν του σπουδαίου άσου του NBA.

Expand player

Στο βίντεο δεν υπάρχει εικόνα, παρά μόνο, η λέξη Forever (Για πάντα) και δίπλα της προστίθενται στοιχεία από την καριέρα του, τους αγώνες του που στιγμάτισαν την καριέρα του, αλλά και τους τίτλους που κατέκτησε. Ανάμεσα σε αυτούς και οι 81 πόντοι που σημείωσε σε ένα παιχνίδι, τα ολυμπιακά μετάλλια με τις ΗΠΑ, αλλά και οι βολές που εκτέλεσε έχοντας μόλις τραυματιστεί σοβαρά.

Στο τέλος ωστόσο ο ήχος φεύγει με τις λέξεις να αλλάζουν και να λένε σύζυγος, πατέρας, Οσκαρ, Mamba, πάντα με την λέξη Forever, τονίζοντας πως ο άσος θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων μιας και έγραψε ιστορία. Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του και "πάγωσε" όλα τα media.

Πριν το συγκινητικό βίντεο της Nike για τον Κόμπι Μπράιαντ, ο Μάικλ Τζόρνταν "λύγισε" στην τελετή μνήμης του - Τα δάκρυα και η αφιέρωση στον αστέρα του NBA

Ράγισαν καρδιές στην τελετή του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζίτζι, που έγινε εις μνήμην τους, έπειτα από την είδηση πως το ελικόπτερο του θρύλου του NBA συνετρίβη. Ο Μάικλ Τζόρνταν "λύγισε" και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του την ώρα που έκανε την δική του αφιέρωση.

Το δημόσιο αντίο στον αθλητή και την κόρη του ήταν άκρως συγκινητικό, προκαλώντας μεγάλη θλίψη τόσο στον χώρο της showbiz, όσο και στους θαυμαστές του. Από τις στιγμές που ξεχώρισαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στέιπλς Σέντερ, την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς, ήταν ο αποχαιρετισμός του έτερου μεγάλου του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος αποκάλυψε, «Όταν πέθανε ο Κόμπι, πέθανε ένα κομμάτι του εαυτού μου» είπε ο Air για τον μεγάλο του αντίπαλό με τον οποίο, όμως, τον συνέδεε ένας ιδιαίτερος δεσμός. «Πολλοί μπορεί να εκπλαγούν αλλά ήμασταν πολύ στενοί φίλοι. Όλοι ήθελαν να μιλούν για τη σύγκριση ανάμεσά μας .Εγώ ήθελα να μιλάω για τον Κόμπι», ενώ συμπλήρωσε, με συγκινητικά λόγια για την σχέση τους, «Στην αρχή ήταν ενόχληση αλλά στη συνέχεια μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πάθος. Αυτό το αγόρι είχε ένα πάθος το οποίο δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Όσο τον γνώριζα ήθελα να γίνω ο καλύτερος μεγάλος αδελφός που θα μπορούσα να ήμουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόμπι Μπράιαντ: Οι διακοπές του στην Μύκονο το 2014 και η απάντηση στα ελληνικά στους φωτογράφους!

Βασίλης Σπανούλης: Tο αντίο του στον Κόμπι Μπράιαντ! Η συγκλονιστική ανάρτηση στο Twitter!