Κόμπι Μπράιαντ: Οι διακοπές του στην Μύκονο το 2014 και η απάντηση στα ελληνικά στους φωτογράφους!

Δείτε το βίντεο!

Κόμπι Μπράιαντ: Οι διακοπές του στην Μύκονο το 2014 και η απάντηση στα ελληνικά στους φωτογράφους!

Ο Κόμπι Μπράιαντ το 2014 είχε κάνει διακοπές στην Μύκονο μαζί με την οικογένεια του και τότε είχε απαντήσει στα ελληνικά στους δημοσιογράφους.

Ο Πέτρος Νάζος θυμάται με συγκίνηση το καλοκαίρι του 2014. Ο Αμερικανός άσσος των Λος Άντζελες Λέικερς στην διάρκεια της παραμονής του στην Μύκονο δεν είχε κανένα πρόβλημα να γίνει ένα με τον κόσμο στα Ματογιάννια και να φωτογραφηθεί, πράγμα που εξέπληξε ευχάριστα τους Μυκονιάτες.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv τον πέτυχε χαλαρό την ώρα που «τσακίζε» μια λαχταριστή βάφλα στο γνωστό trio bambini.

Ο 36χρονος καλαθοσφαιριστής συνοδευόταν από την εντυπωσιακή σύζυγό του, Βανέσσα, που φορούσε ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, και τα δύο τους παιδιά, στα οποία φαίνεται πως τρέφει μεγάλη αδυναμία, αφού δεν αρνήθηκε να παίξει μαζί τους «πέτρα-ψαλίδι-χάρτι» όταν του το ζήτησαν ενώ στους μύλους της Μυκόνου παρακάλεσε γνωστό παπαρατσι να τους βγαλει φωτογραφία λέγοντας στο τέλος «ευχαριστώ» στα Ελληνικά.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live Tv

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτός είναι ο οριστικός αριθμός των νεκρών! Δεν είναι 5 αλλά...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ! Ο οριστικός αριθμός των νεκρών δεν είναι 5 αλλά 9 τελικά από το δυστύχημα.

Όπως ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ η αστυνομία του Λος Άντζελες, οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν συνολικά εννέα, οκτώ επιβάτες και ο πιλότος.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας ήταν στο ελικόπτερο μαζί με την 13χρονη κόρη του, ενώ οι ταυτότητες των υπόλοιπων θυμάτων θα ανακοινωθούν επίσημα από την αστυνομία, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης, ο οποίος κατηγόρησε το ΤΜΖ για την διαρροή της είδησης.

«Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του ελικοπτέρου. Πρόκειται συνολικά για εννέα θύματα, οκτώ επιβάτες και ο πιλότος. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο αν δεν ολοκληρωθεί η έρευνα και πριν ο ιατροδικαστής να κάνει τη δουλειά του», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο σερίφης του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα.

«Είναι μεγάλη ασέβεια να μαθαίνεις πως το αγαπημένο σου πρόσωπο πέθανε από το TMZ», συνέχισε ο σερίφης. «Αυτό δεν ήταν σωστό, αλλά δεν θα αναφερθούμε τώρα σε αυτό. Θα περιμένουμε οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους», σημείωσε.