Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικό! Τweet από το 2012 πρόβλεψε τον θάνατο του!

Θα πάθετε πλάκα!

Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικό! Τweet από το 2012 πρόβλεψε τον θάνατο του!

Θα ανατριχιάσετε! Ένα tweet από το 2012 πρόβλεψε τον θάνατο του θρύλου του NBA, Κόμπι Μπράιαντ σε ατύχημα με το ελικόπτερο.

Ο θρυλικός παίκτης του NBA σκοτώθηκε μετά από συντριβή του ιδιωτικού ελικοπτέρου, μοντέλου S-76B, η οποία προκάλεσε τον θάνατο εννιά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και της μόλις 13 ετών κόρη του Τζιάνα.

Η είδηση του τόσο ξαφνικού θανάτου του έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, με πολλούς να μην μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο άδικα.

Ένα tweet που έγινε στις 13 Νοεμβρίου του 2012 ανέφερε πως ο θρύλος των Lakers θα πεθάνει σε δυστύχημα με ελικόπτερο!

Να σημειώσουμε πως η είδηση αυτή έρχεται μετά τον θάνατο γνωστού ποδοσφαιριστή!

Σκοτώθηκε ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ μαζί με την κόρη του μετά από πτώση ελικοπτέρου!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση που αναφέρει ότι πέθανε ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ μετά από πτώση ελικοπτέρου. Μαζί του ήταν και η κόρη του η οποία επίσης πέθανε.

Όπως αναφέρει το TMZ, νεκρή είναι και η 13χρονη κόρη του μπασκετμπολίστα, Gianna Maria-Onore Bryant.

Ο Μπράιαντ άφησε πίσω του την σύζυγό του Βανέσσα και τα υπόλοιπα παιδιά τους, Νατάλια, Μπιάνκα και τη νεογέννητη Κάπρι.

Σκοτώθηκε o Κόμπι Μπράιαντ

undefined

Θρήνος! Νεκρός στα 25 του γνωστός ποδοσφαιριστής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει, αφού έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρός μόλις στα 25 του γνωστός ποδοσφαιριστής! Ο ίδιος, είχε δεχθεί επίθεση και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της αγγλικής Άλφρετον Τάουν, Τζόρνταν Σινότ.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του έγραψε: «Λυπούμαστε πολύ για τον θάνατο Τζόρνταν Σινότ . Στέλνουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους φίλους του που ήταν στο πλευρό του».

ποδοσφαιριστής νεκρός

Σοκ στο αθλητισμό: Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός ποδοσφαιριστής σε ηλικία 23 ετών!

Σοκ στον αθλητισμό καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός ποδοσφαιριστής σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Η Γκινγκάμπ θρηνεί την απώλεια του Ναταέλ Ζουλάν, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 23 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος της Ligue 2 (Β΄ κατηγορία της Γαλλίας).

ποδοσφαιριστής τροχαίο

«Η Γκινγκάμπ βρίσκεται σε πένθος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο σύλλογος πονάει τρομερά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο σε δυστύχημα του παίκτη του, Ναταέλ Ζουλάν. Σε αυτή την τραγική ημέρα, όλα τα μέλη του συλλόγου ενώνονται για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Ναταέλ». Η ανακοίνωση δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, ωστόσο τα γαλλικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας της L’Equipe, αναφέρουν ότι ο Ζουλάν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μετά από προπόνηση.

Ο Ζουλάν «μεγάλωσε» στα τμήματα υποδομής της Χάβρη, όπου έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στη Ligue 2 το 2015. «Έγραψε» 42 εμφανίσεις με την ομάδα, με την οποία πέτυχε εννέα γκολ, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 «μετακόμισε» στην Γκινγκάμπ, όταν αγωνιζόταν στη Ligue 1. Μέτρησε δέκα συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, προτού παραχωρηθεί δανεικός στη Βαλανσιέν τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ επέστρεψε τον Ιούνιο στην Γκινγκάμπ, που υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν.

elefterostypos.gr

Εντωμεταξύ δείτε και ποιος γνωστός βουλευτής είχε τροχαίο