Σοκ! Γνωστός βουλευτής είχε τροχαίο ατύχημα!

Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Σοκ! Γνωστός βουλευτής είχε τροχαίο ατύχημα!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι γνωστός βουλευτής είχε ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο!

Ο λόγος για τον βουλευτή και επικεφαλή των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτειακή Βουλή της Νέας Υόρκης, Μπράιαν Κολμπ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το nypost.com, Ο Κολμπ τράκαρε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Μπράιαν βουλευτής τροχαίο

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι λίγες μέρες πριν το τρακάρισμά του είχε αρθρογραφήσει σε Νεοϋορκέζικη εφημερίδα, με θέμα οι συμπολίτες του να μην οδηγούν πιωμένοι, καθώς η τραγωδία μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση μόλις μιας κακής απόφασης, όπως τόνιζε χαρακτηριστικά!.

Μάλιστα ο 67χρονος βουλευτής τόνιζε ότι... «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όσους πίνουν και πιάνουν το τιμόνι». Φαίνεται γι αυτόν ισχύει η βουλευτική ασυλία...

Ο Κίραν Λάλορ επίσης ρεπουμπλικάνος βουλευτής, ζήτησε να παραιτηθεί ο Κολμπ από επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή της Νέας Υόρκης και χαρακτήρισε «ντροπή» το ότι δεν το έχει κάνει ακόμη.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό υπήρξε ένα τροχαίο ατύχημα βουλευτής και κατέληξε νεκρός ένα μέλος της οικογένειας του!

Πηγή: Athensmagazine

Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Τροχαίο ατύχημα υπέστη μια Ελληνίδα πολιτικός! Ποια είναι η κατάσταση της;

Λίγο μετά την είδηση του τροχαίου ατυχήματος του Απόστολου Γκλέτσου, στην πολιτική σκηνή κάνει την εμφάνιση του ακόμη ένα ατύχημα για πολιτικό.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μετέβαινε από το σπίτι της προς το γραφείο της στο υπουργείο, νωρίς το πρωί της Τρίτης. Το ατύχημα έγινε στη λεωφόρο Μεσογείων καθώς ένα ΙΧ πέρασε με κόκκινο και έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο της υπουργού Πολιτισμού.

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Ευτυχώς για την κα Μενδώνη και τους επιβαίνοντες, ο οδηγός του αυτοκινήτου της επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, κάνοντας μια επιδέξια μανούβρα και γλίτωσε τα χειρότερα καθώς μια σύγκρουση τέτοια θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Αμέσως η Λίνα Μενδώνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία. Εκεί, εκρίθη σκόπιμο να της φορέσουν κολάρο στον αυχένα. Μάλιστα, για να αποφύγει τυχόν κακοπροαίρετη κριτική ότι αποφεύγει την κοινοβουλευτική διαδικασία, μετά την αξονική, φορώντας το κολάρο, πήγε κανονικά στη βουλή (!) για να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις: Μία του Κλέωνα Γρηγοριάδη (ΜέΡΑ 25)για την «τοποθέτηση και επαναφορά σε κάριες θέσεις δύο στελεχών στο υπ. Πολιτιμού-Αθλητισμού» και μια του Χριστόφορου Βερναρδάκη του ΣΥΡΙΖΑ για τα «πνευματικά δικαιώματα του νέου οργανισμού συλλογικής διαχείρησης Ενωση Δικαιούχων Εδέμ«!
Επίσης, η Λίνα Μενδώνη αύριο, Τρίτη θα μεταβεί στο Κάιρο συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο αυτοκίνητο της Λίνας Μενδώνη μετέβαινε και η γνωστή δημοσιογράφος Αννα Παναγιωταρέα - σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού - η οποία επίσης τραυματίστηκε ελαφρώς και φόρεσε κολάρο.

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Πηγή: iefimerida.gr