Η Βάσω Λασκαράκη στην πιο μαγευτική φωτογραφία - Θα «μείνεις» με την ομορφιά της θέας

Που έχει πάει;

Το τετραήμερο της εκτός Αθήνας απολαμβάνει η Βάσω Λασκαράκη, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Επισκέφθηκε με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη τους ένα μαγευτικό μέρος που με την ομορφιά της θέας στην φωτογραφία της θα «μείνεις».

Η ηθοποιός της σειράς «Έρωτας Μετά» διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Στον επαγγελματικό της τομέα όλα πάνε καλά, ενώ στην προσωπική της ζωή έχει δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα να την στηρίζουν.

Expand player

Η Βάσω Λασκαράκη, έχοντας επιστρέψει από το ταξίδι της στο εξωτερικό, στο οποίο μαζί της ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου με το σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, μπήκε στο αυτοκίνητο και αυτή την φορά ταξίδεψε εντός Ελλάδας.

Oι δυο πρωταγωνίστριες με τις οικογένειες τους, έφθασαν στα Ιωάννινα, έκανα τις βόλτες τους στην εξοχή και φυσικά μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες και video.Σε μια από αυτές τις αναρτήσεις η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την πιο μαγευτική.

Η ηθοποιός πόζαρε πλάτη με θέα το βουνό και με «μείναμε» με τα απίστευτα χρώματα του.

Στα ταξίδια της η Βάσω Λασκαράκη ντύνεται πολύ στιλάτα. Η ηθοποιός, αγαπάει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς και σε μια ανάρτηση της μας έδειξε τα must have items της Άνοιξης.

Μαγευτική η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη είναι και με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πήγαν στην Σουηδία αλλά μια λεπτομέρεια στην φωτογραφία τους εντυπωσιάζει. Πολλοί την είδαν, σχεδόν κανείς όμως δεν την παρατήρησε... Εσύ; Αν ναι, τότε πραγματικά είσαι από τους λίγους.

Το ζευγάρι μετά την Δανία αποφάσισε να πάει μια βόλτα και από... την Σουηδία, πάντα ντυμένο με άψογο στιλ. Η ηθοποιός και ο σεφ είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους φωτογραφία στο Instagram, κάνει κυριολεκτικά χαμό από likes και αντιδράσεις!

Πάρα πολλοί την είδαν, όμως κανείς σχεδόν δεν παρατήρησε μια σημαντική λεπτομέρεια: Τα γάντια της Βάσως Λασκαράκη ήταν ταιριασμένα ακριβώς με το μπουφάν του Λευτέρη Σουλτάτου! Η ίδια άλλωστε, αγαπά πολύ το casual στιλ και οι street εμφανίσεις της παραδίδουν μαθήματα (Δες εδώ το παλτό που φόρεσε ασορτί με την Αθηνά Οικονομάκου, είναι σε ιδιαίτερο χρώμα). Αν δεν εντόπισες εξαρχής την εν λόγω λεπτομέρεια, ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Βάσω Λασκαράκη σε ταξίδι εκτός χώρας - Πέσανε ξεροί με τα παπούτσια της

Βάσω Λασκαράκη: Μιλάει για τον Τσιμιτσέλη 3 χρόνια μετά το διαζύγιο! «Ανήκει στο παρελθόν...»