Η Βάσω Λασκαράκη σε ταξίδι εκτός χώρας - Πέσανε ξεροί με τα παπούτσια της

Την κοίταγαν από πάνω μέχρι κάτω!

Η Βάσω Λασκαράκη σε ταξίδι εκτός χώρας - Πέσανε ξεροί με τα παπούτσια της

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο σε ταξίδι εκτός χώρας αλλά η είδηση είναι αλλού! Πέσανε ξεροί με τα παπούτσια της αφού ήταν ιδιαίτερα και πολύ, πολύ προσιτά. Εσύ ακόμα να τα πάρεις; Χάνεις!

Η ηθοποιός, αγαπά πολύ το casual look αλλά και εκείνο φαίνεται να της πηγαίνει πολύ. Η Βάσω Λασκαράκη στην καθημερινότητά της προτιμά απαλές υφές, χουχουλιάρικα τζιν και σχεδόν καθόλου τακούνια. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή, (σου έχουμε γράψει άλλωστε το ύψος της), δεν μασάει και κερδίζει πόντους με το λουκ της!

Η ίδια, βρέθηκε στην πολύ παγωμένη Βαρκελώνη και έγραψε ιστορία! Βόλταρε μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και πήρε πόντους για το στιλ της. Η Βάσω Λασκαράκη προτίμησε στο ταξίδι της να είναι άνετη και έτσι φόρεσε κεραμιδί πουλόβερ, κρεμ παντελόνι και κατακόκκινα αθλητικά! Από εμάς πήρε 10άρι και αν πας για καφέ με τις κολλητές, copy the look και δεν θα χάσεις. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μια ακόμα φορά που η Βάσω Λασκαράκη έβαλε τα ίδια παπούτσια... εντός χώρας - Πέσαμε πάλι ξεροί

Η Βάσω Λασκαράκη μας θυμίζει τα νεανικά μας χρόνια με τα παπούτσια της που είναι κόκκινα σαν την φωτιά και ξεπουλάνε στο λεπτό!

Η ηθοποιός έκανε τον απόλυτο συνδυασμό και κέρδισε τις εντυπώσεις! Τα αθλητικά της έχουν "σπάσει" τα ταμία και εμείς σας τα προτείνουμε!

Μιλάμε για τα all time clasic VANS, στην oldschool version τους που φοριούνται από όλες τις ηλικίες, από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Παραμένουν στην μόδα και ότι και να φορέσεις δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να μην σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Να σας θυμίσουμε και εκείνη την εμφάνιση που έκανε πρόσφατα, με τα πόδια της να δείχνουν 2 μέτρα με ένα μόνο τρικ!

Βρείτε τα εδώ