Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε Δούκισσα Νομικού - Το κόσμημα στο λαιμό της που κάνει θραύση

Το συνδύασε με το πιο αισθησιακό look

Θραύση κάνει το κόσμημα που επέλεξε να φορέσει στο λαιμό η Ελένη Φουρέιρα, το οποίο ανήκει στη συλλογή που σχεδιάζει η Δούκισσα Νομικού. Το διακριτικό κολιέ που πρόσθεσε σε μια από τις πιο εντυπωσιακές και αισθησιακές εμφανίσεις της, ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz που έχουν παραλάβει κάποιο αγαπημένο τους κομμάτι, από την συλλογή του μοντέλου και έχουν «λάμψει». Ανάμεσα τους και η Ελεονώρα Μελέτη, όπως θα δείτε παρακάτω.

Expand player

Η Ελένη Φουρέιρα, επέλεξε να φορέσει τα «Three Hearts Necklace» και τα «Little Love Hoops» σκουλαρίκια, από την συλλογή The Love Collection, όταν παρευρέθηκε το after Oscar party του Elton John, πριν από μερικές εβδομάδες.

Η τραγουδίστρια, η οποία έβγαλε το νέο της τραγούδι και ήδη «σπάει» κάθε ρεκόρ με την επιτυχία της, το συνδύασε με ένα τοπ και maxi φούστα του ίδιους χρώματος και υφάσματος, δια χειρός Celia Kritharioti.

Η Ελένη Φουρέιρα περπάτησε όπως είπαμε στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τα βλέμματα σα μαγνήτης! Δείτε αναλυτικά την φούστα με στρας που επέλεξε να φορέσει τις «έστειλε» όλες αδιάβαστες.

Εκτός της Ελένης Φουρέιρα και η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε κόσμημα της Δούκισσας Νομικού

Μπορεί η συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού να μετράει μόνο λίγους μήνες, ωστόσο ήδη έχει δει μεγάλη επιτυχία και ζήτηση. Μάλιστα, κομμάτια της έχουν φορέσει και πολλές διάσημες κυρίες, ανάμεσα τους και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έδωσε άλλο στιλ με τα σκουλαρίκια που έβαλε.

Τα κοσμήματα της είναι διακριτικά και υπέροχα αλλά και ιδανικά για την καθημερινότητα σου. Πολλά είναι τα κομμάτια που έχουμε ζηλέψει, όμως αυτά τα σκουλαρίκια τράβηξαν περισσότερο την αγάπη μας, καθώς είναι πολύ ρομαντικά.

Όπως δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της συλλογής κοσμημάτων doukissa nomikou collection τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια έχει φορέσει η Ελεονώρα Μελέτη. Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Η Δούκισσα Νομικού έχει στην συλλογή της και το πιο εντυπωσιακό κόσμημα για τον λαιμό, είναι ροζ και λευκό και είναι σε σχήμα καρδιάς που όλες οι γυναίκες λατρεύουν και θα ήθελαν σίγουρα να στολίσουν τον εαυτό τους με αυτό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπλε εσώρουχα και είναι "φωτιά" - Μείναμε με το κορμί της

Ψάχνεις μαρτάκι; Η Δούκισσα Νομικού σου έχει το ιδανικό