Ψάχνεις μαρτάκι; Η Δούκισσα Νομικού σου έχει το ιδανικό

Τρέξτε να το κάνετε δικό σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψάχνεις μαρτάκι; Η Δούκισσα Νομικού σου έχει το ιδανικό

Μπήκε η άνοιξη και ψάχνεις και εσύ μαρτάκι; Η Δούκισσα Νομικού σου έχει το ιδανικό, μιας και έχει την δικιά της κολεξιόν. Αν είσαι και εσύ από αυτές λοιπόν που ψάχνουν το δικό τους βραχιολάκι της άνοιξης δες αναλυτικά το στυλ που θα λατρέψεις.

Η Δούκισσα Νομικού μας έχει συνηθίσει σε πολύ κομψά και elegant κοσμήματα από την συλλογή της και το νέο της βραχιολάκι για την άνοιξη και μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα η ίδια καλωσόρισε τον μήνα με ένα μοναδικό κομμάτι που δεν θα πρέπει να λείψει από την γκαρνταρόμπα σας. Το πιο τέλειο; Έχει και καρδούλα στην μέση με το σήμα της ειρήνης δίνοντας μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σου.

Εσείς ωστόσο έχετε δει το σπίτι της στην Μύκονο; H ίδια μοιράστηκε μαγευτική φωτογραφία, με την οικογένειά της.

Εκτός από το μαρτάκι της ωστόσο η Δούκισσα Νομικού, έχει τα πιο διακριτικά σκουλαρίκια στην συλλογή της - Τα φόρεσε και η Ελεονώρα Μελέτη

Η Δούκισα Νομικού έχει τα πιο διακριτικά σκουλαρίκια στην συλλογή της, τα οποία φόρεσε και η Ελεονώρα Μελέτη. Σίγουρα μόλις τα δεις και εσύ θα τα λατρέψεις και θα θέλεις να τα αποκτήσεις στην συλλογή με τα κοσμήματα σου.

Η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει την δική της συλλογή με κοσμήματα. Τα οποία είναι διακριτικά και υπέροχα αλλά και ιδανική για την καθημερινότητα σου.

Ένα από τα κομμάτια που είδαμε και ζηλέψαμε ήταν και αυτά τα μικρά χρυσά με διαμαντάκια, σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς, τα οποία διάλεξε να φορέσει και η Ελεονώρα Μελέτη.

Τα κοσμήματα της είναι ιδανικά για γυναίκες που δεν θέλουν κάτι φορτωμένο και προτιμούν τα πιο μικρά και διακριτικά αξεσουάρ για την καθημερινότητα τους. Μιας και μιλάμε για την συλλογή της Δούκισσας Νομικού δείτε και τα υπέροχα μαρτάκια που έβγαλε

Δείτε εδώ τα σκουλαρίκια: