Στο σπίτι της στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού με την οικογένεια της - Η μαγευτική φωτογραφία

Χαλαρό τριήμερο εκτός Αθήνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο σπίτι της στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού με την οικογένεια της - Η μαγευτική φωτογραφία

Ένα χαλαρό και όμορφο τριήμερο εκτός Αθήνας περνάει η Δούκισσα Νομικού, μαζί με την οικογένεια της. Το μοντέλο βρίσκεται στο σπίτι της στην Μύκονο και δημοσίευσε μια μαγευτική φωτογραφία από το νησί, με θέα το παλιό λιμάνι και το απέραντο γαλάζιο.

Έχοντας αποφασίσει να λείπει τα τελευταία χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης, η Δούκισσα Νομικού έχει αφιερωθεί στα δυο της παιδιά, Σάββα και Αναστασία, αλλά και στο σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η οικογένεια της είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Η Μύκονος είναι το αγαπημένο της νησί, καθώς εκεί έχει και σπίτι, αλλά δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγος της. Τους περισσότερους μήνες του καλοκαιριού μάλιστα, τους περνάνε εκεί. Και πως να μην το λατρεύει η Δούκισσα Νομικού, αφού η βεράντα του σπιτιού τους είναι μοναδική.

Τις ημέρες του τριημέρου, το μοντέλο με την οικογένεια της βρίσκεται στη Μύκονο όπου απολαμβάνει την ηλιοφάνεια που επικρατεί. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στα story της δημοσίευσε μια μαγευτική φωτογραφία από το παλιό λιμάνι με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Δούκισσα Νομικού σπίτι Μύκονος

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο εντυπωσιακές φωτογραφίες της, θέλοντας να ευχηθεί «καλό μήνα». Η μία ήταν με την ίδια να ποζάρει στο φακό και η δεύτερη με τα μαρτάκια που έχει στην συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει η ίδια.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς η Δούκισσα Νομικού το πέρασε στο νησί των ανέμων, έχοντας πάντα δίπλα της τα δυο της παιδιά, τα οποία είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία της. Μάλιστα, λόγω του καρναβαλιού, το μοντέλο έντυσε την κόρη της φράουλα και το γιο της Ζορό.