Δούκισσα Νομικού: Ντυμένη φράουλα η κόρη της και Ζορό ο γιος της - Εικόνα για «φάγωμα»

Εμείς «λιώσαμε»

Δούκισσα Νομικού: Ντυμένη φράουλα η κόρη της και Ζορό ο γιος της - Εικόνα για «φάγωμα»

Η οικογενειακή ευτυχία της Δούκισσας Νομικού, ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κορούλας της, πριν από μερικούς μήνες. Με τις φωτογραφίες τους που μοιράζεται κατά καιρούς «λιώνουμε». Συγκεκριμένα, η εικόνα που είναι ντυμένη φράουλα και ο γιος της Ζορό, είναι για «φάγωμα».

Το μοντέλο όταν βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και τις υποχρεώσεις του σπιτιού, λατρεύει τα παιχνίδια με τα παιδιά της. Ο Σάββας και η Αναστασία είναι κύρια προτεραιότητα της και τους έχει απίστευτη αδυναμία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Τόσο από βόλτες και ταξίδια της, όσο και από στιγμές με την οικογένεια της.

Σε μια από αυτές λοιπόν τις στιγμές, την είδαμε να ποζάρει με την κόρη και το γιο της. Λόγω των αποκριών, τον Σάββα τον έντυσε Ζορό, ενώ την μικρή Αναστασία φράουλα. Η εικόνα είναι για «φάγωμα», αφού τα παιδιά της είναι αξιολάτρυευτα.

Να σημειώσουμε και στα επαγγελματικά της η Δούκισσα Νομικού διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο. Η συλλογή κοσμημάτων της έχει δει τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, στη συλλογή της έχει και απίστευτα σκουλαρίκια. Σίγουρα μόλις τα δεις και εσύ θα τα λατρέψεις και θα θέλεις να τα αποκτήσεις στην δική σου συλλογή με τα κοσμήματα.

Τον γιο της και την κόρη της η Δούκισσα Νομικού στο σπίτι τους ντύνει ίδια - Θα «λιώσετε» με την εικόνα

Είδαμε σε φωτογραφία τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού και φόραγαν τα ίδια ρούχα! Θα λιώσετε με την εικόνα και μάλιστα ο μικρός Σάββας, θα δείτε ότι έχει κατάξανθα μαλλιά όπως και η παρουσιάστρια. Η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της, και το feed στο Instagram είναι γεμάτο από εικόνες της καθημερινότητας μιας νέας μανούλας.

Άλλωστε η Δούκισσα Νομικού, μπορεί να έχει γεννήσει εδώ και χρόνια τον μικρό Σάββα, όμως η Αναστασία, η κόρη της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, μετράει λίγους μήνες ζωής. Παρόλα αυτά η καλλονή, βρίσκει πάντα χρόνο για να δημιουργεί υπέροχα κοσμήματα....

Μόλις όμως, επιστρέψει στο σπίτι, είναι μια busy mommy με τα όλα της! Πρόσφατα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα δύο παιδιά της να ειναι αγκαλιά στον καναπέ και να φορούν μάλιστα τα ίδια ρούχα. Ιδού η σχετική φωτογραφία με τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού αλλά και μια ακόμα από βόλτα μόνο με τον Σάββα! Τι είχε φορέσει;