Δούκισσα Νομικού: Πήγε βόλτα με τον Σάββα και το τζιν της αποκάλυπτε τα πόδια της! Έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Σαν να μην γέννησε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Πήγε βόλτα με τον Σάββα και το τζιν της αποκάλυπτε τα πόδια της! Έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η Δούκισσα Νομικού περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχει με την οικογένεια της, η οποία είναι και η προτεραιότητα της. Ο γιος της Σάββας και η κόρη της είναι οι μεγάλες της αδυναμίες. Μάλιστα, έχει χάσει όλα τα κιλά της τελευταίας της εγκυμοσύνης, όπως αποκάλυψε το τζιν της, σε βόλτα που πήγαν.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με την οικογένεια της, όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media. Βέβαια, δεν αποκάλυψε αν είναι επαγγελματικός ο λόγος ή απλά για ολιγοήμερες διακοπές με το σύζυγο και τα παιδιά της.

Την αποκάλυψη του ταξιδιού της αρχικά έκανε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε μαζί με... φίλους της όπως έγραψε στην λεζάντα της.

Πριν από λίγες ώρες η Δούκισσα Νομικού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμη μια φωτογραφία από το ταξίδι της στο Λονδίνο, αυτή την φορά μαζί με το Σάββα στο καρότσι.Συγκεκριμένα, μαμά και γιος πόζαραν στο φακό από βόλτα που έκαναν σε πάρκο.

Δούκισσα Νομικού Σάββας

Έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Περίπου πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με το σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Όπως παρατηρήσαμε από τη φωτογραφία της, έχει χάσει όλα κιλά της εγκυμοσύνης, από τις 26 Σεπτεμβρίου που γέννησε. Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι από τις τυχερές όσον αφορά το κομμάτι αυτό, αφού πήρε μόλις δέκα κιλά κατά την διάρκεια της κύησης, περίπου όσα και στην πρώτη εγκυμοσύνη της.

Από τη μέρα που γεννήθηκε ο Σάββας έχει αποφασίσει να μην κάνει τηλεόραση προκειμένου να είναι στο πλευρό του, ξυπνώντας κάθε πρωί για να τον φροντίσει. Η χαρά αλλά και οι υποχρεώσεις διπλασιάστηκαν τους τελευταίους πέντε μήνες, από τη στιγμή δηλαδή που ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως όσον αφορά τα επαγγελματικά της, σχεδιάζει την δική της συλλογή κοσμημάτων.