Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε το πιο στιλάτο μπουφάν! Έχει στην κουκούλα γούνα σε ροζ και λευκό!

Εσύ θα το φορούσες;

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε το πιο στιλάτο μπουφάν! Έχει στην κουκούλα γούνα σε ροζ και λευκό!

Η Δούκισσα Νομικού πραγματοποίησε ταξίδι πριν από μερικά 24ωρα και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στα social media, όπου την είδαμε να φοράει μπουφάν που έχει γούνα στην κουκούλα του, η οποία είναι σε ροζ αλλά και λευκό χρώμα. Είναι πολύ στιλάτο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο μπορεί να έχει ένα δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα λόγω των παιδιών της, όσο και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την ίδια.

Όπως είδαμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται στο Λονδίνο, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει για πιο λόγο έκανε αυτό το ταξίδι.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία από βόλτα της και το μπουφάν της το «ερωτευτήκαμε». Είναι σε nude απόχρωση ενώ η κουκούλα που διαθέτει είναι εντυπωσιακή σε ροζ και λευκό χρώμα.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει σε μια σπάνια δημόσια έξοδο με τον σύζυγο της και το look της τράβηξε τις εντυπώσεις.

Δούκισσα Νομικού: Αυτό το μπουφάν δεν το βγάζει από πάνω της! Είναι μαύρο με λευκή γούνα!

Αυτό το μπουφάν η Δούκισσα Νομικού δεν το βγάζει από πάνω της, αφού είναι το αγαπημένο της. Είναι μαύρο με λευκή γούνα στο λαιμό και στα μανίκια.

Η παρουσιάστρια μας απέδειξε πως ένα καλό jacket μπορεί να αλλάξει όλο look μας και να κάνει ένα casual σύνολο εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα το μαύρο μπουφάν από την εταιρία Gucci η Δούκισσα Νομικού το φοράει σχεδόν σε κάθε εμφάνιση της για βόλτα ή και ψώνια. Δεν είναι μόνο μια η φορά που έχουμε να το φοράει σε δημόσια έξοδο της.

Η εντυπωσιακή λεπτομέρεια που το κάνει διαφορετικό είναι η λευκή γούνα που έχει στα μανίκια της, αλλά και στο λαιμό του.

Όπως φαίνεται δεν αγαπάει την μόδα μόνο στα ρούχα, αλλά και στα κοσμήματα τα οποία οι celebrities τα λατρεύουν.

Δούκισσα Νομικού: Περπάτησε στο δρόμο με το πιο cozy μπουφάν αλλά όλοι κοιτούσαν την τσάντα της! Είναι μαύρη και glossy!

Με το πιο cozy μπουφάν περπάτησε στο δρόμο η Δούκισσα Νομικού, αλλά όλοι κοιτούσαν την τέλεια τσάντα της. Είναι μαύρη, glossy και θα θες να την κρατήσεις και εσύ.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, μπορεί να πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο όταν τις κάνεις αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πριν από λίγες ημέρες, σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις της, επέλεξε να φορέσει το πιο cozy μπουφάν, το οποίο συνδύασε με μια απίστευτη μαύρη τσάντα.

Μπορείς να την συνδυάσεις με πολλούς τρόπους, ενώ χωράει μέσα της όλα σου τα υπάρχοντα αφού είναι μεγάλη.

Μπορείς να την βρεις στην LePandorine.

Να σημειώσουμε πως η Δούκισσα Νομικού διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα και είναι απίστευτα.