Δούκισσα Νομικού: Έδωσε στην Ελένη Φουρέιρα, ό,τι πιο πολύτιμο είχε! Το πέρασε στο χέρι της, έχουμε εικόνα!

Η κίνηση ματ που έκανε η Δούκισσα!

Δούκισσα Νομικού: Έδωσε στην Ελένη Φουρέιρα, ό,τι πιο πολύτιμο είχε! Το πέρασε στο χέρι της, έχουμε εικόνα!

Το πέρασε στο χέρι της και έχουμε εικόνα! Δεν θα πιστέψετε τι έδωσε η Δούκισσα Νομικού στην Ελένη Φουρέιρα! Ό,τι πιο πολύτιμο είχε της το μετέφερε!

Η Ελένη Φουρέιρα ως λάτρης των social media, δημοσίευσε πρόσφατα στο προσωπικό της προφίλ, φωτογραφία που "μαρτυρά" το φοβερό αντικείμενο!

Και τι είναι αυτό; Δαχτυλίδι από την συλλογή της Νομικού, το οποίο λατρεύει και δεν μπορεί να βγάλει από πάνω της. Της αρέσει τόσο πολύ μάλιστα, που ακόμα και όταν πήγε να φτιάξει τα νύχια της δεν το αποχωρίστηκε.

Η Δούκισσα Νομικού πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και μάθαμε πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της, δημιουργώντας κάτι δικό της.

Δούκισσα Νομικού: Κράτησε στο χέρι της τον έρωτα της! Η φωτογραφία που τους έκανε όλους να "λυγίσουν"!

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία που τους έκανε όλους να "λυγίσουν"! Κράτησε το χέρι του απόλυτου ερωτά της και ευχήθηκε την πιο γλυκιά καλημέρα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της μετά τον ερχομό της κόρης της! Φυσικά από το πλευρό της δε φεύγει καμία στιγμή ο αγαπημένος της, Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Δούκισσα Νομικού είχε μοιραστεί μέσω Instagram, τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Έτσι θέλοντας να ευχηθεί στο κοινό της την πιο γλυκιά καλημέρα, αποφάσισε να ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία με την κορούλα της, Αναστασία, και συγκεκριμένα, με το χεράκι της.

Δούκισσα Νομικού κόρη

Ελένη Φουρέιρα: "Έσκασαν" τα ευχάριστα! Σε ποια εκπομπή του Ant1 θα τη δούμε;

Επιτέλους τα ευχάριστα "έσκασαν" για την Ελένη Φουρέιρα, μιας και σε λίγο καιρό θα τη δούμε σε μία ξεκαρδιστική εκπομπή του Ant1! Όλοι περιμένουν με αγωνία!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα κάνει μία νέα τηλεοπτική εμφάνιση η οποία θα συζητηθεί ιδιαιτέρως!

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί σε διαδικτυακή εκπομπή του Netwix, το οποίο είναι το Web Tv κανάλι του Ant1.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης, τους οποίους έχουμε γνωρίσει μέσα από την εκπομπή «The 2night show», του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Θυμίζουμε πως οι τρεις τους είχαν συναντηθεί ξανά, όταν την είχαν προκαλέσει να κάνει ένα απίστευτο challenge στην εκπομπή!