Δούκισσα Νομικού: Άλλαξε όλο της το πρόσωπο! "Πείραξε" τα μαλλιά της και μοιάζει μια άλλη!

Απίστευτη αλλαγή! Της πάει τρομερά!

Δούκισσα Νομικού: Άλλαξε όλο της το πρόσωπο!

"Πείραξε" τα μαλλιά της η Δούκισσα Νομικού και άλλαξε πραγματικά όλο της το πρόσωπό! Μοιάζει κυριολεκτικά με μια άλλη! Δείτε την φωτογραφία...

Η αλήθεια είναι ότι τα πολύ μακριά ξανθά μαλλιά της, είναι το σήμα κατατεθέν της παρουσιάστριας! Η ίδια μάλιστα πολλές φορές έχει πει πως της αρέσει να είναι η… Ραπουνζέλ!

Να έχει δηλαδή μακριά μαλλιά! Σήμερα η όμορφη παρουσιάστρια που ξεκινάει να πλασάρει τη δική της σειρά κοσμημάτων με την υπογραφή δημοσίευσε μια φωτογραφία με έντονο μακιγιάζ και κοντό καρέ μαλλιά!

Και μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι πανέμορφη! Φυσικά η όμορφη μανούλα δεν αποχωρήστηκε την πλούσια κόμη της απλά μάζεψε τα μαλλιά της για τις ανάγκες της φωτογράφισης!

Δούκισσα Νομικού

Τα μυστικά ομορφιάς της τα έχει αποκαλύψει μόνο εδώ

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό της αποκαλύφθηκε! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σας έχουμε τρομερή φωτογραφία- ντοκουμέντο για τη Δούκισσα Νομικού! Το μυστικό της αποκαλύφθηκε!

Κάτι ετοιμάζει η αγαπημένη παρουσιάστρια και σίγουρα μας το κρύβει! Πολλές φήμες έχουν ακουστεί σχετικά με το πού θα τη δούμε φέτος στη τηλεόραση με το My Style Rocks να αποτελεί το κυριότερο show που διεκδικεί την πανέμορφη μανούλα.

Δούκισσα Νομικού: Έχει χάσει όλα τα κιλά! Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας!

Τίποτα ωστόσο δεν έχει επαληθευθεί μέχρι τώρα. Η ίδια θέλησε να δώσει ένα στοιχείο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ήταν ντυμένη με μαύρα ρούχα και όλο το σκηνικό πίσω τη ήταν θολό. Μάλιστα, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία έγραψε ένα αινιγματικό μήνυμα. «Είπα να βγάλω μία #mirrorselfie και να σας κλείσω το μάτι! #ssshhh #tobecontinued»!

Τι μπορεί να εννοεί η Δούκισσα Νομικού; Μήπως πρέπει να περιμένουμε μία ακόμα τηλεοπτική της εμφάνιση;