Ελένη: Το "τερμάτισε"! Προσποιήθηκε πως... τελείωσε!

Έπος!

Ελένη: Το

Το "τερμάτισε" κανονικά η Ελένη Φουρέιρα! Πήγε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και προσποιήθηκε πως... τελείωσε!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια τα έδωσε όλα στην εκπομπή «The 2night show»! Οι "μύγες" της προσέφεραν μία ζουμερή πρόκληση και φυσικά η Ελένη Φουρέιρα δε δίστασε στιγμή να την εκτελέσει.

Ελένη: Η απάντηση στα σχόλια για τις πλαστικές της επεμβάσεις! "Έχω κάνει πλαστική μόνο στο..."

Αφού λοιπόν στην αρχή έδειξαν ένα βίντεο από την ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», σε μία σκηνή της οποίας, η Μέγκ Ράιν προσποιείται πως τελειώνει, της ζήτησαν να κάνει ακριβώς το ίδιο!

Φυσικά η Ελένη Φουρέιρα που έχει δείξει πολλές φορές πόσο άνετη είναι, το έκανε και με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας τους κωμικούς του Γρηγόρη Αρναούτογλου "άναυδους"!

Ελένη: Έμεινε "κάγκελο" όταν είδε τη φωτογραφία του Γιώργου Σαμαρά! Το σχόλιο "φωτιά"!

Έμεινε "κάγκελο" η Ελένη Φουρέιρα όταν είδε στο «The 2night show», τη φωτογραφία του Γιώργου Σαμαρά! Το σχόλιο της ήταν σκέτη "φωτιά"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τη γνωστή ομάδα της εκπομπής «Μύγες»!

Ελένη Φουρέιρα: Η τραγωδία που την «τσάκισε» ψυχολογικά! Οι σπαρακτικές εικόνες...

Θέλοντας να την πειράξουν, έπαιξαν μαζί της ένα παιχνίδι στο οποίο της δίνουν δύο φωτογραφίες και πρέπει να κρατήσει τη μία και να σκίσει την άλλη. Έτσι οι "μύγες" έδωσαν στην Ελένη Φουρέιρα, μία φωτογραφία του Τρύφωνα Σαμαρά και μία του Γιώργου Σαμαρά, με τον οποίο έχει υπάρξει ζευγάρι.

Τότε η τραγουδίστρια γέλασε και είπε: «Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σαμαράς. Ο Τρύφωνας. Τον κρατάω»!

Ελένη Φουρέιρα: Εδώ γεννήθηκε! Εικόνες από την πόλη που έζησε τα παιδικά της χρόνια!

Εδώ γεννήθηκε η Ελένη Φουρέιρα. Εικόνες από την πόλη που έζησε τα παιδικά της χρόνια, μαζί με τα αδέρφια της και τους γονείς της, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια, μπορεί στην αρχή της καριέρας της να έκρυβε την καταγωγή της, αλλά τελικά πήρε την απόφαση και με καμάρι δήλωσε πως είναι από την Αλβανία.

Η Ελένη Φουρέρια, γεννήθηκε στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου.

Ελένη Φουρέιρα: Τα «έσπασε» στον Κωνσταντίνο Αργυρό! Έβαλε «φωτιά» με το μπούστο της...

Μπορεί να μην έζησε πολλά χρόνια εκεί, ωστόσο η κάμερα του Happy Day πριν μερικά χρόνια είχε επισκεφθεί την πόλη όπου έζησε και μίλησε με τους πολίτες οι οποίοι είπαν τα καλύτερα.