Ελένη: Η απάντηση στα σχόλια για τις πλαστικές της επεμβάσεις! "Έχω κάνει πλαστική μόνο στο..."

Μιλάει "έξω από τα δόντια"!

Ελένη: Η απάντηση στα σχόλια για τις πλαστικές της επεμβάσεις!

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε την απάντησή της στα σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει! "Έχω κάνει πλαστική μόνο στο..."

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2night Show" και μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για τα όσα ακούγονται!

Ελένη: Έμεινε "κάγκελο" όταν είδε τη φωτογραφία του Γιώργου Σαμαρά! Το σχόλιο "φωτιά"!

Πριν βρεθεί στο πλατό με τον παρουσιαστή, η ίδια πέρασε από τις «Μύγες», όπου και "ανακρίθηκε" για τα πάντα. Μεταξύ των ερωτήσεων, όταν οι παρουσιαστές της έδειξαν μια φωτογραφία από την αρχή της καριέρας της, εκείνη γέλασε και απάντησε χαρακτηριστικά.

«Έχω κάνει πλαστική μόνο στο στήθος, να πω και κάτι άλλο επειδή το θέλεις; Όχι κοίτα! Η μύτη είναι η ίδια στραβή, όπως πάντα, τα μάτια είναι ίδια, τα φρύδια δεν υπήρχαν τα είχα βγάλει, τι έχει αλλάξει ρε παιδιά», ρώτησε με ύψος η γνωστή τραγουδίστρια. «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δε μασάω καθόλου με αυτά γενικά. Οπότε οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα έβγαινα να το πω, δεν με νοιάζει καθόλου».

Ελένη Φουρέιρα: Ο Μποτία θα της ζητήσει να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά!

Ο Μποτία θα ζητήσει στην Ελένη Φουρέιρα να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά και εκείνη το φόρεσε πρώτη!

Η Ελένη Φουρέιρα, είναι ίσως η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχει χίλια πρόσωπα! Η ίδια, σε κάθε της εμφάνιση μοιάζει με άλλη, όμως σίγουρα την πιο πρόσφατή της, την εγκρίνει και ο Μποτία!

Η Ελένη Φουρέιρα, φόρεσε ροζ παντελόνι γραφείου με διάφανο τοπ από αληθινά λουλούδια! Όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί και μας έκανε τρομερή μα τρομερή εντύπωση. Σίγουρα είναι μια εμφάνιση μόνο για τολμηρές όμως εκείνη τα κατάφερε και την υποστήριξε! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε κέρατα στο κεφάλι και βγήκε έξω! Αυτή η κίνηση της συζητήθηκε!