Ελένη Φουρέιρα: Τα «έσπασε» στον Κωνσταντίνο Αργυρό! Έβαλε «φωτιά» με το μπούστο της...

Πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να τραγουδάει!

Ελένη Φουρέιρα: Τα «έσπασε» στον Κωνσταντίνο Αργυρό! Έβαλε «φωτιά» με το μπούστο της...

Έβαλε "φωτιά" με το μπούστο της η Ελένη Φουρέιρα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Τα "έσπασε" μέχρι το πρωί!

Ο τραγουδιστής συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο να παρουσιάζει μια πρωτοποριακή εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA, που αποτελεί τον πιο #hot προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα.

To βράδυ του Σαββάτου η Νατάσα Θεοδωρίδου με την παρέα της διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, καθώς και η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε το FANTASIA για να απολαύσει το πρόγραμμα του καλού της φίλου Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ελένη Φουρέιρα Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο «απαγορευμένος» έρωτας που δεν είδε το φως της δημοσιότητας! Φωτογραφία απόδειξη!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ως άψογος οικοδεσπότης, άφησε για λίγο την σκηνή και έδωσε το μικρόφωνο στην Ελένη Φουρέιρα όπου ξεσήκωσε το κοινό στους ρυθμούς του “Loquita” , ενώ αμέσως μετά η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε την “Κόκκινη Γραμμή” αλλά και τη νέα της επιτυχία “Χαρτοπόλεμος” .

Ελένη Φουρέιρα καταγωγή

Σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους του, ο Φοίβος επέλεξε το FANTASIA για την διασκέδαση του και επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής. Την πιο ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει η Animado, η Konnie Metaxa, η Ξένια Ντάνια, οι Mc Mario & Tony.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η καταγωγή της! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα που γίνεται γνωστό!

Αυτή είναι η καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα. Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα που γίνεται γνωστό για την ακριβή πόλη όπου γεννήθηκε.

Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας το 2007 με το συγκρότημα Mystique.

Μπορεί πριν μερικά χρόνια να είχε γίνει ένας μικρός ντόρος με την καταγωγή της, καθώς πολλοί θεώρησαν πως το κρύβει στην Wikipedia, ωστόσο αναφέρει μέχρι και που γεννήθηκε.

Η Ελένη Φουρέρια, γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου.

Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.