Ελένη Φουρέιρα: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! «Έσκασε» η είδηση που δεν γνωρίζαμε!

Αδιανόητο! Δεν το περιμέναμε με τίποτα!

Ελένη Φουρέιρα: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! «Έσκασε» η είδηση που δεν γνωρίζαμε!

Πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει η Ελένη Φουρέιρα; «Έσκασε» η είδηση που δεν γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα για την τραγουδίστρια.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει δει τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, τι έκανε όμως πριν γίνει γνωστή;

Η Ελένη Φουρέιρα, γεννήθηκε στην Αλβανία, ωστόσο σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια της λόγω του πολέμου.

Ελένη Φουρέιρα: Δεν έχετε δει πιο κοντά τα μαλλιά της! Η εικόνα στην δημοσιότητα...

Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique μαζί με τις Μαρία Μακρή και Αλκμήνη Χατζηγιάννη. Το συγκρότημα ξεκίνησε την καριέρα του το 2007, κυκλοφορώντας αρχικά ένα CD single με τίτλο Σε άλλη σελίδα, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη τους προσωπική δουλειά με τίτλο «Μαζί» από την δισκογραφική εταιρία Universal Music Greece. Έτσι, σιγά σιγά ξεκίνησε την καριέρα της.

Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στα πράσα με τον... πρώην! Υλικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα!

Οι φωτογράφοι "έπιασαν" την Ελένη Φουρέιρα στα πράσα με τον... πρώην που έγινε ξανά νυν! Αποκλειστικό υλικό ντοκουμέντο στην δημοσιότητα!

Το Youweekly.gr έρχεται με νέες φωτογραφίες και ρεπορτάζ "φωτιά" για το ζευγάρι που απασχολούσε και θα απασχολήσει ξανά!

Από την πρώτη στιγμή, πριν από τρία χρόνια, όταν έγινε η σχέση τους γνωστή, η Ελένη και ο Αλμπέρτο θεωρήθηκαν ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και αν κάποιοι τους θαύμαζαν, κάποιοι άλλοι είχαν βαλθεί από την αρχή να τους χωρίσουν, ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που τους ήθελαν να κάνουν πολύ σύντομα τον γάμο τους. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, είχαν ξαναφουντώσει τα σενάρια που τους ήθελαν να έχουν πάρει οριστικά την απόφαση να μην είναι πια μαζί.

Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στα πράσα με τον... πρώην! Υλικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα!

Ελένη Φουρέιρα: Η σπιταρόνα της έχει θέα θάλασσα! Δείτε φωτογραφίες από μέσα...

Αιτία η χιλιομετρική απόσταση, αφού ο Αλμπέρτο αγωνίζεται φέτος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία και η Ελένη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα και των ταξιδιών της στην Ευρώπη για συναυλίες δεν μπορούσε να είναι κοντά του όσο θα ήθελε. Ωστόσο τα γεγονότα έρχονται να διαψεύσουν τα σενάρια. Την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του YOU συνέλαβε τον διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας.

Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογράφοι την «έπιασαν» στα πράσα με τον... πρώην! Υλικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα!

Είχε πάρει ρεπό για 24 ώρες και ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά για εκείνη. Την ημέρα αυτή, μάλιστα, η Ελένη είχε φροντίσει να μην έχει καμία υποχρέωση που θα την έκανε να αποχωριστεί τον αγαπημένο της. Ήθελε να εκμεταλλευτεί το κάθε λεπτό για να είναι μαζί του. Πέρασαν όλη την ημέρα στο σπίτι χωρίς να κάνουν καμία έξοδο και οι γείτονες είδαν μόνο μία φορά τον διεθνή ποδοσφαιριστή στη γειτονιά, όταν χρειάστηκε να ψωνίσει κάποια απαραίτητα πράγματα από το σουπερμάρκετ για το δείπνο τους.

Τη μέρα της αναχώρησής του από την Ελλάδα τον συνόδευσε μέχρι το αυτοκίνητο που τον περίμενε κι εκείνη συνέχισε πηγαίνοντας στο πλατό του ΑΝΤ1 για τα γυρίσματα του «Final Four», στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Μιχάλη Κουινέλη στην κριτική επιτροπή.