Πρωινό: Αποκάλυψαν την κατάσταση υγείας της Χριστίνας Μπόμπα - Πώς είναι σήμερα;

Τι είπε στον Άρη Καβατζίκη;

Στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψαν την κατάσταση υγείας της Χριστίνας Μπόμπα. Πώς είναι σήμερα; Ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε την συζήτηση που είχε και τι του είπε για τον σύζυγο της Σάκη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Χριστίνα Μπόμπα, αισθάνεται ήδη καλύτερα στην υγεία της και μάλιστα σήμερα δεν έχει πυρετό. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι μια χαρά.

Expand player

«Μίλησα σήμερα το πρωί με τη Χριστίνα. Να σας πω τι έχει συμβεί ακριβώς. Απλά την περασμένη εβδομάδα ήρθε σε επαφή με φίλους της. Ένας φίλος της έμαθε πως έχει κορονοϊό. Η Χριστίνα και ο Σάκης για να προφυλάξουν την υγεία τους πήγαν και έκαναν το τεστ. Η Χριστίνα βγήκε θετική. Το φιλικό τους πρόσωπο την Παρασκευή ήταν μια χαρά. Η Χριστίνα σήμερα ξύπνησε απύρετη. Ο Σάκης είναι μια χαρά. Δεν μπορείς να το ελέγξεις, απλά χρειάζεται προσοχή»είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον Κορωνοϊό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δείτε εδώ τη δημοσίευσή του στο Instagram.

Εκτός από την αποκάλυψη στο Πρωινό δείτε και πώς κόλλησε κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα

Μόλις μερικές ώρες πριν, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως έχει και εκείνη κορωνοϊό. Πώς κόλλησε όμως τον θανατηφόρο ιό;

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day η Μαρία Αντωνά, που ανέφερε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για την κατάσταση στο ραδιόφωνο.

Το ζευγάρι είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό, ωστόσο κάποιος από την κοινή τους παρέα είχε συμπτώματα ίωσης και σε εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στον ιό. Με τη σειρά του ειδοποίησε αμέσως τους φίλους του για να κάνουν εξέταση για κορωνοϊό.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ο Γιώργος Λιανός είπε πως βλέποντας τη δήλωση της Χριστίνας Μπόμπα ανησύχησε και επικοινώνησε για να μάθει τι συνέβη. Η Χριστίνα του είπε πως από αυτό το Σαββατοκύριακο που είχαν κάνει μια απόδραση στον Παρνασσό, ένας άνθρωπος από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης. Δεν τους πέρασε από το μυαλό πως μπορεί να είναι κορονοϊός. Μόλις ο ίδιος έκανε το τεστ και βγήκε θετικός, τους ενημέρωσε όλους, όσους ήταν στην παρέα. Τα παιδιά μετά από αυτό έκαναν το τεστ, όπου η Χριστίνα βγήκε θετική και ο Σάκης προς το παρόν αρνητικός».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Κορωνοϊός "κλείνει" το μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου

Έκτακτα μέτρα για τον Κορωνοϊό στην Κύπρο - Κλείνουν όλα τα σχολεία