Η Νικολέττα Ράλλη μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Είναι πιο λαμπερή από ποτέ

Η Νικολέττα Ράλλη είναι η πιο ευτυχισμένη εγκυμονούσα, μιας και όπως όλα δείχνουν, απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου της ζωής της. Αυτή τη φορά θέλησε να μας δείξει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ως λάτρης των social media, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μια ολόσωμη φωτογραφία της και έτσι είδαμε ότι η κοιλίτσα της, που έχει φουσκώσει αρκετά.

Expand player

Εντωμεταξύ την είδατε και σε μια άλλη ανάρτησή του που πόζαρε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της; Αν όχι έχουμε εδώ όλες τις φωτογραφίες...

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να υποδεχτεί το παιδάκι της στον κόσμο και πριν το κάνει πήγε να πάρει μια ανάσα από το σπίτι της, και να δεχθεί λίγη βιταμίνη D.

Η Νικολέττα Ράλλη μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της - Μένει σπίτι για να προφυλαχθεί

Η Νικολέττα Ράλλη για μία ακόμα φορά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ποζάρει και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της λίγους μήνες πριν γεννήσει. Η εγκυμονούσα μένει σπίτι προκειμένου να προφυλαχθεί και εκείνη από τον κορωνοϊό.

Το δικό της μήνυμα για την εξάπλωση του ιού θέλησε να στείλει η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μάλιστα ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτική όσον αφορά στον κορωνοϊό.

Στο μεταξύ, δείτε εδώ τι αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά για το όνομα του μωρού!

Έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο σαλόνι της με την κολλητή της φόρμα και δίνει το μήνυμα για το #μένουμε_σπίτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στυλάτη με δερμάτινο σορτσάκι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Νικολέττα Ράλλη!

Νικολέττα Ράλλη: Οι λιγούρες ξεκίνησαν! Τι μαγείρεψε στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της;