Αποκάλυψη από την Νικολέττα Ράλλη για το όνομα του μωρού! - "Θα την πούμε..."

Τι είπε στον Νίκο Μουτσινά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη από την Νικολέττα Ράλλη για το όνομα του μωρού! -

Η Νικολέττα Ράλλη, που σε λίγο θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό μεσημεράκι" και έκανε μια αποκάλυψη για το όνομα που πιθανόν να δώσουν στο μωράκι!

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς θα γίνουν σε λίγο καιρό γονείς, με τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο! Διαβάστε τι είπε η όμορφη παρουσιάστρια για το όνομα του παιδιού, στον Νίκο Μουτσινά.

Το παιδάκι που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό είναι κοριτσάκι και όπως είπε η Ράλλη στην εκπομπή 'Καλό μεσημεράκι" σκέφτονται με τον καλό της να την πουν Σοφία, καθώς αυτό είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη Ανδρούτσου!

"Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πως θα την πούμε. Μάλλον θα την πούμε Σοφία και μου αρέσει και το όνομα” είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Νικολέττα Ράλλη. Δείτε και τη εντυπωσιακή φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τον καλό της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Νικολέττα Ράλλη, που έκανε την αποκάλυψη για το πιθανό όνομα του μωρού της, είχε πριν λίγες ημέρες κάνει την πρώτη δημόσια της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Δείτε τις φωτογραφίες

Η Νικολέττα Ράλλη, έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο όμορφη και γλυκιά από ποτέ. Η ίδια απόλαυσε την βόλτα της στο Κολωνάκι με καλή παρέα και είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων.

Νικολέττα Ράλλη έγκυος

Νικολέττα Ράλλη για ψώνια