Νικολέττα Ράλλη: Στα χέρια του Μιχάλη Ανδρούτσου - Η φωτογραφία για τον Άγιο Βαλεντίνο που "λιώνει" καρδιές

Η πρώτη φωτογραφία με τον αγαπημένο της

Νικολέττα Ράλλη: Στα χέρια του Μιχάλη Ανδρούτσου - Η φωτογραφία για τον Άγιο Βαλεντίνο που

H Νικολέττα Ράλλη ζει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της και δεν το κρύβει! Σήμερα μάλιστα η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τις δικιές της ευχές για τους ερωτευμένους, με μια τρυφερή φωτογραφία όπου ήταν στα χέρια του Μιχάλη Ανδρούτσου! Η εικόνα τους "λιώνει" καρδιές!

Η παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι πανευτυχής, ενώ δεν σταματάει να μοιράζεται και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά όμως έκανε την έκπληξη και ανέβασε την πρώτη της εικόνα με τον αγαπημένο της, αφήνοντας τους όλους με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή τη φορά η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να μοιραστεί μια μοναδική εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να δείξει την αγάπη της, με τους ακόλουθούς της. Ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η τρυφερή φωτογραφία, η οποία και ήταν από τις διακοπές της και την συνόδεψε λέγοντας, "Να βρείτε έναν άντρα, που να του ζητάτε αναπαράσταση dirty dancing “I had the time of my life” και να μην σας χαλάει το χατήρι! Happy Valentine’s Day" Εσείς ωστόσο ξέρετε αν το παιδάκι της είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Νικολέττα Ράλλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Η Νικολέττα Ράλλη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν το κρύβει! Η ίδια έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και τα είπε όλα!

Η παρουσιάστρια, έκανε αποκλειστικά στο Πρωινό τις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων!

Χαρακτηριστικά μάλιστα τους είπε, "Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον στην πιο... ενδιαφέρουσα στιγμή μου! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον σύντροφό μου, που σε λίγο καιρό θα γίνουμε τρεις!"

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή στο παρακάτω βίντεο!

Εσείς ξέρετε ωστόσο τι λιγούρες έχει η ίδια με την εγκυμοσύνη της;

Νικολέττα Ράλλη: Ποιο είναι το φύλο του μωρού της;

Η Νικολέττα Ράλλη είναι πιο πανευτυχής από ποτέ, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί! Ποιο είναι όμως το φύλο του μωρού της;

Μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, οι δυο τους είναι πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, την οποία και κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα ακούγονται, ο καρπός του έρωτά τους θα είναι κοριτσάκι, ωστόσο εμείς δεν έχουμε επιβεβαιώσει κάτι.

Αν θες και εσύ να μαγέψεις, τότε αντέγραψε το look που κάνει για την παραλία και προκαλεί πανικό!