Στυλάτη με δερμάτινο σορτσάκι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Νικολέττα Ράλλη!

Δείτε τι φόρεσε!

Στυλάτη με δερμάτινο σορτσάκι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Νικολέττα Ράλλη!

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα φέρει στο κόσμο το πρώτη της παιδί.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram δείχνοντάς μας ότι εγκυμοσύνη και κομψότητα πάνε σίγουρα μαζί! Η Νικολέττα Ράλλη έγραψε χαρακτηριστικά σαν σχόλιο κάτω από την φωτογραφία " Κάνει το κρυουλάκι του σήμερα, δεν νομίζετε;'.

Η παρουσιάστρια που έχει ανοίξει λίγο το χρώμα τον μαλλιών της φόρεσε ένα κοντό δερμάτινο σορτσάκι το οποίο συνδύασε με ένα απίστευτο λευκό πουλοβεράκι με ζιβάγκο. Το ντύσιμό της ολοκληρώθηκε με μαύρο καλσόν με διαφανείς λεπτομέρειες! Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ, όπως μαρτυρά και μια ακόμα φωτογραφία που ανέβασε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Νικολέττα Ράλλη με δερμάτινο σορτσάκι

Νικολέττα Ράλλη: Η φωτογραφία για του Αγίου Βαλεντίνου - Στην πισίνα με τον Μιχαλη Ανδρούτσο!

H Νικολέττα Ράλλη ζει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της και δεν το κρύβει! Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τις δικιές της ευχές για τους ερωτευμένους, με μια τρυφερή φωτογραφία όπου ήταν στα χέρια του Μιχάλη Ανδρούτσου! Η εικόνα τους "λιώνει" καρδιές!

Η παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι πανευτυχής, ενώ δεν σταματάει να μοιράζεται και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά όμως έκανε την έκπληξη και ανέβασε την πρώτη της εικόνα με τον αγαπημένο της, αφήνοντας τους όλους με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή τη φορά η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να μοιραστεί μια μοναδική εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να δείξει την αγάπη της, με τους ακόλουθούς της. Ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η τρυφερή φωτογραφία, η οποία και ήταν από τις διακοπές της και την συνόδεψε λέγοντας, "Να βρείτε έναν άντρα, που να του ζητάτε αναπαράσταση dirty dancing “I had the time of my life” και να μην σας χαλάει το χατήρι! Happy Valentine’s Day" Εσείς ωστόσο ξέρετε αν το παιδάκι της είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;