Νικολέττα Ράλλη: Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και "ρίχνει" το Instagram!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Νικολέττα Ράλλη: Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και

Η Νικολέττα Ράλλη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν το κρύβει πια! Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και "ρίχνει" το Instagram με το τρυφερό ποστ, που έκανε τα σχόλια να πέσουν βροχή! Η ίδια είναι πανέτοιμη για το επόμενο βήμα στην ζωή της!

Η ίδια ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να κρύψει κάτι τόσο ευχάριστο από τους followers της και για αυτό μοιράστηκε μαζί τους την τρυφερή φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα μάλιστα, εκτός από την κοιλίτσα της, θέλησε να δείξει και τι είναι αυτό που την κρατάει σε φόρμα και της προσφέρει ενέργεια.

Εσείς ξέρετε ωστόσο τι άλλες λιγούρες έχει η ίδια με την εγκυμοσύνη της;

Νικολέττα Ράλλη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! "Λιώσαμε"!

Η Νικολέττα Ράλλη, μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της, το παίρνει απόφαση και μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! Όπως είναι φυσικό, "λιώσαμε" όταν είδαμε την φωτογραφία!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περιμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Αφού λοιπόν πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε το φύλο του μωρού, σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται για πρώτη φορά η κοιλιά της.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε γεμάτη από χαρά:

Νικολέττα Ράλλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Η Νικολέττα Ράλλη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν το κρύβει! Η ίδια έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και τα είπε όλα!

Η παρουσιάστρια, έκανε αποκλειστικά στο Πρωινό τις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων!

Χαρακτηριστικά μάλιστα τους είπε, "Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον στην πιο... ενδιαφέρουσα στιγμή μου! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον σύντροφό μου, που σε λίγο καιρό θα γίνουμε τρεις!"

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή στο παρακάτω βίντεο!

Εσείς ξέρετε ωστόσο τι λιγούρες έχει η ίδια με την εγκυμοσύνη της;