Ζέτα Θεοδωροπούλου: Στην Ιταλία "Μυρίζει θάνατος - Οι σκηνές είναι πρωτόγνωρες"

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου η οποία και ζει στην Ιταλία μίλησε για τον κορωνοϊό και την κατάσταση που επικρατεί στην γειτονική χώρα με τα λόγια της να είναι συγκλονιστικά. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι μετά από κάποιο σημείο που τα κρούσματα ανέβηκαν "'άρχισε να μυρίζει θάνατο".

Ειδικότερα η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τα όσα ζουν αυτήν την περίοδο στην Ιταλία, όπου ο κορωνοϊός "θερίζει". Τα όσα είπε είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στην γειτονική χώρα, όπου τα κρούσματα του ιού είναι χιλιάδες.

Expand player

Η ίδια βρίσκεται με την σειρά της σε καραντίνα μέσα στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη αλλά και τα παιδιά τους.

Συγκλονίζουν τα όσα λέει για την Ιταλία η Ζέτα θεοδωροπούλου

Τα λόγια της είναι συγκλονιστικά με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι μέσα σε 15 ημέρες πέθαναν πάνω από 200 άνθρωποι.

"Ξεκίνησε από τρία κρούσματα και μέσα σε 15 μέρες χάθηκαν περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι. Έτσι ξαφνικά άρχισε να… μυρίζει θάνατο εκεί έξω. Τότε βγήκε ο πρωθυπουργός και ανακοίνωσε πως μπαίνει σε καραντίνα όλη η χώρα, ότι βρισκόμαστε πλέον σε κόκκινη ζώνη λόγω του κορωνοϊό" είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα η ίδια πρόσθεσε ότι δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ενώ όλα αυτά που βιώνουμε είναι σαν βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

"Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα καταλήγαμε σε αυτό το σημείο και δυστυχώς οι αρμόδιοι πιστεύουν πως μας περιμένουν ακόμα δυσκολότερες μέρες, καθώς τα χειρότερα δεν έχουν έρθει. Ο φονικός ιός έχει σαρώσει σχεδόν όλες τις πόλεις της Ιταλίας και ο αριθμός των νεκρών ξεπερνά τελευταία τους 400 ανά 24ωρο. Εμείς είμαστε ήδη δύο εβδομάδες μέσα στο σπίτι και δεν γνωρίζουμε πότε θα σταματήσει αυτό.

Δεν επιτρέπεται να βγεις αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ή χωρίς να έχεις πάρει μέτρα προφύλαξης, που είναι η μάσκα και τα γάντια ή δίχως ένα ειδικό έγγραφο που απαιτείται σε περίπτωση που εργάζεσαι [...] Οι εικόνες έξω μοιάζουν με αυτές ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Πρωτόγνωρες και λυπηρές.

Οι δρόμοι γέμισαν ποντίκια. Τα πάντα είναι κλειστά, εκτός από τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ, στα οποία ψωνίζουν ένας ένας και σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και αν την επόμενη μέρα θα βρούμε στην αγορά τα απαραίτητα ή αν κάποια μέρα φτάσουν στο σημείο να κλείσουν ακόμη και τα σούπερ μάρκετ" είπε χαρακτηριστικά, ενώ να πούμε ότι είχε συγκλονίσει και με μια ανάρτηση που είχε κάνει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Το κορμί της λίγους μήνες μετά τη γέννα προκαλεί ζάλη! Το κολλητό της φόρεμα τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Παναγιώτης Ταχτσίδης- Ζέτα Θεοδωροπούλου: Τα "έσπασαν" στα μπουζούκια! Πέταγαν το ένα πανέρι μετά το άλλο!