Ζέτα Θεοδωροπούλου: Το κορμί της λίγους μήνες μετά τη γέννα προκαλεί ζάλη! Το κολλητό της φόρεμα τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Σκέτη "φωτιά"!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Το κορμί της λίγους μήνες μετά τη γέννα προκαλεί ζάλη! Το κολλητό της φόρεμα τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, έβαλε αυτό το κολλητό φόρεμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα! Το κορμί της λίγους μήνες μετά τη γέννα προκαλεί ζάλη!

Η μελαχρινή καλλονή διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μετά τον ερχομό του τελευταίου της παιδιού τον περασμένο Ιούλιο. Η ευτυχισμένη μανούλα γιόρτασε τα γενέθλια της εχθές στο πλευρό του συζύγου της, Παναγιώτη Ταχτσίδη παρέα με φίλους και προκάλεσε... σωστό πανικό!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Τα τρυφερά λόγια για το γιο της! «Ο βασιλιάς της καρδιάς μου»!

Η γλυκιά μανούλα εμφανίστηκε με ένα μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τη γέννα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι πολύ απλά... κορμάρα! Το look της απογειώθηκε με τα λαμπερά αξεσουάρ που επέλεξε. Συγκεκριμένα, φόρεσε χρυσά μεγάλα σκουλαρίκια ενώ στο κεφάλι έβαλε την απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα, μία χρυσή στέκα.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου φωτογραφήθηκε παρέα με την οικογένειά της αλλά και με αγαπημένους της φίλους οι οποίοι γιόρτασαν μαζί της τα πιο υπέροχα γενέθλια σε ένα πάρτι υπερπαραγωγή!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο μπέμπης της έγινε 2 μηνών! Οι τρυφερές φωτογραφίες και το συγκινητικό μήνυμα!

Ζέτα Θεοδωροπούλου- Παναγιώταρου
Ζέτα Θεοδωροπούλου γενέθλια
ζέτα πάρτι
Ζέτα Θεοδωροπούλου- Παναγιώτης Ταχτσίδης παιδί

Παναγιώτης Ταχτσίδης- Ζέτα Θεοδωροπούλου: Τα "έσπασαν" στα μπουζούκια! Πέταγαν το ένα πανέρι μετά το άλλο!

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου τα "έσπασα" όλα τα μπουζούκια! Πέταγαν το ένα πανέρι μετά το άλλο!

Το αγαπημένο ζευγάρι διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο με την καρδιά τους! Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μάλιστα το γλέντησε για τα καλά και δε σταμάτησε να ρίχνει λουλούδια στην αγαπημένη του σύζυγο!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο μπέμπης της έγινε 2 μηνών! Οι τρυφερές φωτογραφίες και το συγκινητικό μήνυμα!

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" τους δύο τους και ήταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου δε ήταν απαστράπτουσα με ένα εντυπωσιακό μαύρο σύνολο, το οποίο απογείωσε με τα λαμπερά της αξεσουάρ. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε ένα πιο απλό ντύσιμο με ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό t-shirt!

Θεοδωροπούλου- Ταχτσίδης

Ταχτσίδης γυναίκα