Eurovision: Τι ανέβασε η Στεφανία μετά την ακύρωση του διαγωνισμού;

Η πρώτη της ανάρτηση

Τι ανέβασε η Στεφανία μετά την ακύρωση της Eurovision και ποιο το πρώτο της μήνυμα για την ματαίωση του μουσικού διαγωνισμού. Τι έγραψε για το γεγονός πως δεν θα εκπροσωπήσει φέτος την χώρα μας.

Με ανακοίνωσή της η EBU ενημέρωσε πως ακυρώνεται ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2020, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Expand player

Μετά από την ανακοίνωση αυτή, η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό, εμφανίστηκε στην Ολλανδική τηλεόραση και δήλωσε έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αυτή τη φορά στη Eurovision 2021

Τι γράφει η Στεφανία στην ανάρτηση της για την Eurovision

Η ίδια λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο διαγωνισμός ακυρώνεται έκανε μια ανάρτηση στα social media της στο Instagram. Εντωμεταξύ δείτε και αν θα μας εκπροσωπήσει με το ίδιο τραγούδι ή όχι

Ποιο το μήνυμα που έστειλε μέσα από την ανάρτηση της, μετά την είδηση πως η Eurovision δεν θα διεξαχθεί φέτος;

«Παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ στεναχωρημένη από την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020, υποστηρίζω πλήρως την απόφαση, καθώς η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Θέλω και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στην ΕΡΤ, όχι μόνο επειδή με επέλεξε να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision 2020, αλλά κυρίως επειδή επιθυμούν να το κάνω ξανά στην Eurovision 2021. Εκφράζοντας την υποστήριξη τους στο πρόσωπο μου δύο φορές σημαίνει πάρα πολλά για μένα και δεν θα σας απογοητεύσω. Ραντεβού λοιπόν στο Ρότερνταμ το 2021».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media η Στεφανία μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης του διαγωνισμού:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με αυτούς θα «μονομαχήσει» η Στεφανία στην Eurovision 2020 για την νίκη

Eurovision: Στον "άερα" ο διαγωνισμός - Θα γίνει χωρίς κοινό;

TAGS