Ελένη Τσολάκη: Άβαφη για περπάτημα στην Γλυφάδα

Το κολάν πρόδωσε τις τρομερές αναλογίες της!

Η Ελένη Τσολάκη, έβαλε τα αθλητικά της και έκανε βγήκε για περπάτημα στην Γλυφάδα! όπως θα δείτε στις εικόνες αν και άβαφη παραμένει κουκλάρα, ενώ το κολάν που φορούσε έδειξε και τις τέλειες αναλογίες της.

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της showbiz ενώ ακόμα και άβαφη είναι άκρως εντυπωσιακή. Και πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε καθώς αφενός έχει κορμάρα και αφετέρου το βάψιμο μας δίνει, αλλά δεν είναι και το παν. Έτσι δεν είναι;

Expand player

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" λοιπόν την Ελένη Τσολάκη να έχει βγει για περπάτημα στην Γλυφάδα, ενώ όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν η ίδια μιλά στο κινητό της.

Η ίδια είναι ντυμένη απλά και αθλητικά με ένα μαύρο φούτερ γνωστής αθλητικής εταιρίας και ένα κολάν που δείχνει τις τέλειες αναλογίες της! Όπως ήταν φυσικό έχει συνδυάσει το σύνολό της με λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ φορά ελάχιστα αξεσουάρ και ένα φανταστικό ζευγάρι γυαλιά τα οποία έχουν ένα ιδιαίτερο χρώμα. Να πούμε ότι η ίδια πριν από μερικές ημέρες μίλησε και για τον "Αγρότη" στο ΣΚΑΪ. Θα γίνει η όχι;

Η Ελένη Τσολάκη που βγήκε άβαφη για περπάτημα είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία της από όταν ήταν παιδί!

Ακολουθώντας τα χνάρια και άλλων διασήμων που αυτές τις ημέρες ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από όταν ήταν ακόμα παιδιά η Ελένη Τσολάκη, μας έδειξε πως ήταν μικρή.

Με μια ανάρτηση που έκανε στα social media έδειξε σε όσους την ακολουθούν, πόσο γλυκό μουρτάκι ήταν όταν ήταν ακόμα παιδάκι.

"Σαν ημουνα παιδι....ειχα ονειρευτει καποια μερα να πεταξω" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εικόνας που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι μια γλύκα δεν συμφωνείτε;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκάνδαλο με Ελένη Τσολάκη και Τζούλια Νόβα - Τι έχει συμβεί;

Ελένη Τσολάκη: Μίλησε on camera για τον γάμο της! «Κάθε νυφούλα...»