Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον Αγρότη στο ΣΚΑΪ - Θα τον δούμε ή όχι;

Τι είπε για Βερύκιο και Σταματίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον Αγρότη στο ΣΚΑΪ - Θα τον δούμε ή όχι;

H Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον "Αγρότη" στο ΣΚΑΪ. Θα τον δούμε ή όχι τελικά; Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και αναφέρθηκε και στις πρώην συνεργασίες που είχε.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη νέα εκδοχή του “Αγρότης μόνος ψάχνει”, τον Χάρη Βαρθακούρη αλλά και το νέο “Big Brother”.

“Μακάρι να πάνε όλα καλά, να βοηθήσει και ο καιρός” είπε για την εκπομπή στον ΣΚΑΪ, “Αγρότης μόνος ψάχνει”. “Είναι μια χρονιά, όπως όλα γενικά τα τελευταία χρόνια, που δεν μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σχέδια γιατί ξέρεις πως πολλά πράγματα ανατρέπονται. Άρα και εγώ δεν κάνω σχέδια, πάω όπως με πάει η ροή των πραγμάτων. Μακάρι να γίνει ο Αγρότης γιατί, από τον Σεπτέμβρη που τον ετοιμάζουμε, είναι ένα πρότζεκτ το οποίο έχω αγαπήσει και το θέλω πάρα πολύ”.Στο μεταξύ είχατε δει το look που έκανε πριν από λίγο καιρό και λίγες μέρες μετά το αντέγραψε μία γνωστή celebrity;

Όσον αφορά στην επιλογή του Χάρη είπε: “εμένα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι αυθόρμητος και αυθεντικός. Δεν νομίζω πως είναι μέσα σε ένα καλούπι, τηλεοπτικό πρόσωπο που θα κληθεί να υπηρετήσει ένα ρόλο. Θα δώσει αυτό που είναι να δώσει, είναι αυθόρμητος, ωραίος, ειλικρινής άρα τον περιμένω με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον”!
Η ίδια αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με “Happy Day”. “Έχω ζήσει τις κόντρες του Δήμου Βερύκιου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ξέρω ότι όλο αυτό είναι κάτι που γίνεται εκείνη τη στιγμή γιατί και οι δύο είναι εκρηκτικοί. Είναι και οι δύο απόλυτοι σε αυτό που πιστεύουν”.

H Ελένη Τσολάκη λίγο πριν τον Αγρότη και τον ΣΚΑΪ είχε μιλήσει on air για τον γάμο της

Η Ελένη Τσολάκη εμφανίστηκε στο Gala του My Style Rocks με θέμα το γάμο και μίλησε on camera στην Κατερίνα Στικούδη, για τον δικό της γάμο! «Κάθε νυφούλα εκείνη την ημέρα είναι πανέμορφη»!

Η εκλεκτή καλεσμένη του αποψινού show δεν είναι άλλη από τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή και ευθύς αμέσως, η Κατερίνα Στικούδη τη ρώτησε για την ημέρα του γάμου της.

Χωρίς να χάσει ευκαιρία, η Ελένη Τσολάκη απάντησε:

«Το 2017 παντρεύτηκα. Κάθε νυφούλα εκείνη την ημέρα είναι πανέμορφη και είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη, όπως και να έχει είναι λαμπερή. Χόρεψα ασταμάτητα, το διασκέδασα, είχα όλους τους αγαπημένους μου κοντά μου. Τους φίλους μου την οικογένειά μου και νομίζω πως θα είναι μια ημέρα που θα μου μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό».