Σκάνδαλο με Ελένη Τσολάκη και Τζούλια Νόβα - Τι έχει συμβεί;

Αντιδράσεις στο άκουσμα των ονομάτων τους!

Σκάνδαλο με Ελένη Τσολάκη και Τζούλια Νόβα - Τι έχει συμβεί;

Σκάνδαλο "ξέσπασε" με Ελένη Τσολάκη και Τζούλια Νόβα! Για το θέμα μίλησαν αποκλειστικά στο «Μεσημέρι #Yes» ο πρώην πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού, Πάνος Παπαδόπουλος και ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης. Τι έχει συμβεί ωστόσο;

Αν και τα προηγούμενα χρόνια είχαν επιλεχθεί κορίτσια από την Ξάνθη για τον ρόλο της βασίλισσας, φέτος όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

«Το πρόβλημα των κατοίκων της Ξάνθης είναι ότι θέλουν να κάνουν το καρναβάλι βαλκανικό. Θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο με το πατρινό καρναβάλι που εδώ και χρόνια εκλέγουν το δικό τους προϊόν. Τη δική τους βασίλισσα του Καρναβαλιού. Σήμερα, όμως, η δημοτική αρχή αποφάσισε ότι θέλουν τη Τζούλια Νόβα. Χωρίς να ρωτήσει κανέναν» ανάφερε Πάνος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του OPEN και συμπλήρωσε, «Με την Ελένη Τσολάκη έχουμε πρόβλημα διότι δημιουργήθηκε πανελλήνια ένα θέμα. Το γνωστό θέμα με τη φοιτήτρια. Έπρεπε και για λόγους πολιτικής ηθικής να αποφύγουν το συγκεκριμένο όνομα, που ταυτίζεται με τη συγκεκριμένη εκπομπή».

Ωστόσο η Τζούλια Νόβα δεν έμεινε εκτός και είπε στην εκπομπή, «Θα το ήθελα, αλλά δεν ισχύουν όσα γράφονται για τα χρήματα που θα πάρω. Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλος ντόρος. Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό».

Δείτε επίσης την αποκάλυψη που έκανε για την μητρότητα και το μέλλον της σχέσης της με τον Γιάννη Μάρκου!

Τζούλια Νόβα: «Ξέσπασε» για τον σύντροφο της και την διαφορά ηλικίας! «Λένε ότι είμαι...»

«Ξέσπασε» η Τζούλια Νόβα για τα σχόλια που ακούγονται για τον σύντροφό της και την διαφορά ηλικίας τους! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι είμαι... ελευθέρων ηθών»!

Το γνωστό μοντέλο μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», του Alpha και άνοιξε το σπίτι της που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και μεγάλο!

Η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και στα σχόλια που ακούγονται για τον σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου και την διαφορά ηλικίας τους!

Εκείνη είπε χαρακτηριστικά:

«Λένε ότι για να είμαι με τον Γιάννη, που είναι πιο μεγάλος σε ηλικία, πρέπει να είμαι ελευθέρων ηθών! Πως τα λένε αυτά;».

Δείτε επίσης την αποκάλυψη που έκανε για την μητρότητα και το μέλλον της σχέσης της με τον Γιάννη Μάρκου!

Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής μετά το θάνατο που την "τσάκισε"!

Η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μετά από το θάνατο της γιαγιάς της που την "τσάκισε".

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στο ξεκίνημα της εκπομπής: «Σήμερα δεν ξεκινάμε με το δελτίο της Ελένης. Η Ελένη μας δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί στη ζωή υπάρχουν και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Έχασε χθες αργά το απόγευμα την γιαγιά της, ήταν ξαφνικό. Ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά, όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο θρήνος και ο πόνος είναι ίδιος. Είναι στη Θεσσαλονίκη γιατί τώρα είναι η κηδεία. Την περιμένουμε αύριο στην παρέα μας. Συλλυπητήρια Ελένη, έχεις την αγάπη όλων μας».

Ραγίζει καρδιές η Ελένη Τσολάκη - «Η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο»!

Σήμερα, η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στο πλατό και εμφανώς συντετριμμένη είπε:

«Χάσαμε τη γιαγιά. Η ζωή συνεχίζεται πάντα και το σημαντικό σε αυτές τις καταστάσεις είναι να έχεις προλάβει να έχεις πάρει και να έχεις δώσει όλη την αγάπη που θες. Εγώ σαν άνθρωπος σε όλους τους ανθρώπους που αγαπώ το λέω και νιώθω όμορφα για αυτό».