Ραγίζει καρδιές η Ελένη Τσολάκη - «Η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο»!

Ο θάνατος που την τσάκισε!

Ραγίζει καρδιές η Ελένη Τσολάκη - «Η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο»!

Ραγίζει καρδιές η Ελένη Τσολάκη με την ανάρτηση για τον θάνατο της γιαγιάς της. «Η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια έχασε χθες το βράδυ την γιαγιά της, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία. Έτσι πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια της.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη έλειπε σήμερα το μεσημέρι από το πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά συγκινητικά λόγια.

«Όσοι μου «φύγατε» και όσοι μου λείπετε, είμαι σίγουρη πως είστε αυτό το λευκό σύννεφο που αισθάνομαι πως με κρατάει δυνατή μετά από κάθε κραδασμό! Αγνά, προστατευτικα και αγαπησιάρικα όπως μου μάθατε!! Και αυτή η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο!! Μπορεί και παράλογα άλλα το κάνει… Έτσι νιώθω κάθε φορά στη ζωή μου που αντικρίζω αυτί την εικόνα! Έτσι νιώθω κάθε φορά που ένας κρίκος σπάει!!! Και για μένα κάθε κρίκος μιας οικογενείας, θα έχει πάντα λευκό χρώμα!!Ακριβώς όπως αυτά τα σύννεφα!! Θα σκέφτομαι πάντα ότι είστε οι φύλακες άγγελοι μου!!! Αντίο γιαγιάκα μου…. θα μου λείψει πολύ που δεν θα γυρίζει πια κάνεις σ’ αυτή τη λέξη!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Τσολάκη θάνατος

Ελένη Τσολάκη: Ακυρώνεται το project της πριν καν βγει στον αέρα! Τι συμβαίνει με το "Αγρότης μόνος Ψάχνει";

Νέα βόμβα στο ΣΚΑΪ! Ακυρώνεται το project της Ελένη Τσολάκη πριν καν βγει στον αέρα! Τι συμβαίνει με το "Αγρότης μόνος Ψάχνει" και ποια είναι η απόφαση του καναλιού;

Αρκετά προγράμματα που βρίσκονταν λίγο πριν την προβολή τους ακυρώνονται με συνοπτικές διαδικασίες!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το «Αγρότης μόνος ψάχνει», τον οποίο αναμενόταν να παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη η οποία μάλιστα δέχτηκε να αναλάβει και δεύτερο ρόλο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ελένη Τσολάκη: Άλλαξε τα μαλλιά της και ο Λιάγκας με μια λέξη την άφησε «κάγκελο»!

Σύμφωνα με τη στήλη του Γρηγόρη Μελά στο Newsit η παρουσιάστρια βρίσκεται προ εκπλήξεως καθώς δική της εκπομπή μάλλον δεν θα πάρει. Ο «Αγρότης» λοιπόν μπαίνει στο συρτάρι λόγω «Big Brother». Πρόκειται για δύο projects με πολλές ομοιότητες μεταξύ τους, τα οποία το κανάλι δεν έχει σκοπό να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα μαζί.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο, την ώρα μάλιστα που για τον «Αγρότη» δεν υπάρχουν εδώ και καιρό νεότερα.