Ελένη Τσολάκη: Ο θάνατος που την "τσάκισε"! Έλειπε από το πλατό του "Μεσημέρι ΣΚΑΙ"!

Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια!

Ελένη Τσολάκη: Ο θάνατος που την

Έλειπε από το πλατό του "Μεσημέρι ΣΚΑΙ" σήμερα η Ελένη Τσολάκη! Τι είπε ο παρουσιαστής και ποιος ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά χωρίς την παρουσιάστρια που βρισκόταν σε "βαρύ" πένθος!

Ελένη Τσολάκη: Η ανάρτηση της μετά την ανακοίνωση πως γυρνάει το «Αγρότης μόνος ψάχνει»!

Ο λόγος για τον χαμό της γιαγιάς της, η οποία "έφυγε" από τη ζωή. Ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να στείλει τα συλλυπητήριά του, της έστειλε την αγάπη του. Χαρακτηριστικά, είπε "Την αγάπη μας"! Όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της, που της έστειλαν και εκείνοι με την σειρά τους τα δικά τους συλλυπητήρια.

Πιο συγκεκριμένα είπε στην αρχή της εκπομπής, "Σήμερα δεν ξεκινάμε με το δελτίο της Ελένης. Η Ελένη μας δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί στη ζωή υπάρχουν και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Έχασε χθες αργά το απόγευμα την γιαγιά της, ήταν ξαφνικό. Ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά, όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο θρήνος και ο πόνος είναι ίδιος. Είναι στη Θεσσαλονίκη γιατί τώρα είναι η κηδεία. Την περιμένουμε αύριο στην παρέα μας. Συλλυπητήρια Ελένη, έχεις την αγάπη όλων μας".

Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν έμαθε για το "κόψιμο" του Αγρότης μόνος ψάχνει!

Την δική της απάντηση έδωσε η Ελένη Τσολάκη για το Αγρότης μόνος ψάχνει και το κόψιμό του! Η απίστευτη αντίδραση της παρουσιάστριας όταν το έμαθε!

Εκεί που περιμέναμε να δούμε την επιστροφή της εκπομπής μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, τα σχέδια άλλαξαν!

«Αλλαγή σχεδίων. Δεν έχω να σου πω πολλά πράγματα γιατί κι εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα. Νομίζω τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Απλά ο «Αγρότης» ξέρω ότι φέτος δεν θα γίνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα γίνει καθόλου», δήλωσε η παρουσιάστρια στην κάμερα του Star.

Ελένη Τσολάκη: Η ανάρτηση της μετά την ανακοίνωση πως γυρνάει το «Αγρότης μόνος ψάχνει»!

Ενώ όταν την ρώτησε ο ρεπόρτερ αν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους η εν λόγω εκπομπή δεν θα προβληθεί εκείνη απάντησε:«Δεν ξέρω γιατί ναυάγησε. Στεναχωρήθηκα που ναυάγησε! Ξέρω ότι οι άνθρωποι του καναλιού γνωρίζουν καλύτερα».

Ελένη Τσολάκη: Ακυρώνεται το project της πριν καν βγει στον αέρα! Τι συμβαίνει με το "Αγρότης μόνος Ψάχνει";

Νέα βόμβα στο ΣΚΑΪ! Ακυρώνεται το project της Ελένη Τσολάκη πριν καν βγει στον αέρα! Τι συμβαίνει με το "Αγρότης μόνος Ψάχνει" και ποια είναι η απόφαση του καναλιού;

Αρκετά προγράμματα που βρίσκονταν λίγο πριν την προβολή τους ακυρώνονται με συνοπτικές διαδικασίες!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το «Αγρότης μόνος ψάχνει», τον οποίο αναμενόταν να παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη η οποία μάλιστα δέχτηκε να αναλάβει και δεύτερο ρόλο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ελένη Τσολάκη: Άλλαξε τα μαλλιά της και ο Λιάγκας με μια λέξη την άφησε «κάγκελο»!

Σύμφωνα με τη στήλη του Γρηγόρη Μελά στο Newsit η παρουσιάστρια βρίσκεται προ εκπλήξεως καθώς δική της εκπομπή μάλλον δεν θα πάρει. Ο «Αγρότης» λοιπόν μπαίνει στο συρτάρι λόγω «Big Brother». Πρόκειται για δύο projects με πολλές ομοιότητες μεταξύ τους, τα οποία το κανάλι δεν έχει σκοπό να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα μαζί.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο, την ώρα μάλιστα που για τον «Αγρότη» δεν υπάρχουν εδώ και καιρό νεότερα.