Το αντίο της Ζαρίφη και του Σταματόπουλου στο "Μεσημέρι yes"

Όλα όσα ανέφεραν στην αρχή της εκπομπής τους

Το δικό τους αντίο έδωσαν Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλος Σταματόπουλος στο "Μεσημέρι yes". Στην αρχή της εκπομπής τους σήμερα, θέλησαν να δώσουν το δικό τους μήνυμα στους αγαπημένους του τηλεθεατές.

Όπως ανέφεραν οι παρουσιαστές η συγκεκριμένη απόφαση είναι προσωρινή και λόγω της πανδημίας που πλήττει όλες τις χώρες του πλανήτη.

Expand player

Στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής το μεσημέρι της Παρασκευής η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος εντάχτηκε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν το μέλλον της εκπομπής τους αυτές τις κρίσιμες ημέρες.

Το αντίο της Ζαρίφη και του Σταματοπούλου στο "Μεσημέρι yes" - Όλα όσα ανέφεραν στην κάμερα

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Η τελευταία εκπομπή, όμως εδώ θα είμαστε τυπικοί με το ραντεβού μας, με τα θέματά μας, έτσι όπως πρέπει να είναι» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος στην έναρξη της εκπομπής, με τον Δημήτρη Μάρκο να σπεύδει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα, «Εγώ να αποχαιρετήσω, γιατί εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε μετά. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ εσάς που με ανεχτήκατε και ανεχτήκατε και την ενημέρωση. Είναι οι καιροί τέτοιοι. Πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνεται».

Τι είχε αναφέρει η Κατερίνα Ζαρίφη για την υγεία της

Η ίδια είχε αισθανθεί μια αδιαθεσία πρόσφατα όπου και ανέφερε για αυτήν και την απουσία της από την εκπομπή χαρακτηριστικά, «Είμαι καλά. Το δικό μου πρόβλημα σχετίζεται με γυναικολογικής φύσης θέματα. Απλώς είπα λόγω της μικρής αδιαθεσία σήμερα να πάρω το day off μου σήμερα και από Δευτέρα να επιστρέψουμε. Εννοείται ότι πάντα με παρακολούθηση. Ήπια λίγο παραπάνω χτες που είχα τα γενέθλιά μου γιατί δεν είχα και πού αλλού να το κάψω». Μιας και μιλάμε για την Κατερίνα Ζαρίφη ωστόσο, δεν φαντάζεστε με ποια τραγουδίστρια την μπέρδεψαν και ποια η αντίδραση της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν φαντάζεστε με ποια τραγουδίστρια την μπέρδεψαν και ποια η αντίδραση της!

Ελένη: Αδιανόητο! Την άφησε "ξερή" ο Μελέτης Ηλίας με το σχόλιο για την εφμάνιση της! «Προτιμώ τη Ζαρίφη...»