Ελένη: Αδιανόητο! Την άφησε "ξερή" ο Μελέτης Ηλίας με το σχόλιο για την εφμάνιση της! «Προτιμώ τη Ζαρίφη...»

Αυτό δεν το λες σε τέτοια γυναίκα!

Ελένη: Αδιανόητο! Την άφησε

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έγινε το πιο αδιανόητο περιστατικό μιας και ο Μελέτης Ηλίας με το ένα του σχόλιο για την εμφάνισή της κατάφερε και άφησε "ξερή" την παρουσιάστρια, λέγοντάς της ξεκάθαρα: «Προτιμώ τη Ζαρίφη»!

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της αγαπημένης παρουσιάστριας μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη με την οποία πρωταγωνιστούν σε θεατρική παράσταση.

Έτσι πάνω στη συζήτηση ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη: «Τα γούστα μου στις γυναίκες είναι πιο πολύ προς… την Κατερίνα Ζαρίφη, παρά προς εσένα, Ελένη!»

Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη και του απάντησε αμέσως: «Τέτοια λες; Τέτοιες προσβολές. Μπράβο και εγώ έβαλα τα λαμέ μου»!

Αν θες να βρεις το φόρεμα στο οποίο αναφέρεται η παρουσιάστρια, στο έχουμε εδώ!

Τότε ο Μελέτης Ηλίας έσπευσε να απαντήσει και να διορθώσει αυτό που είπε λέγοντας: «Όχι μου αρέσουν οι πιο γήινες». Η Κατερίνα Ζαρίφη αμέσως απευθύνθηκε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής και είπε : «Γελαλή κόψ’ το», κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να πεθάνει στα γέλια!

Ελένη: Η εξομολόγηση από τα βάθη της καρδιάς της για τον συνεργάτη της που σκοτώθηκε!

Μια εξομολόγηση από τα βάθη της καρδιάς της έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τον συνεργάτη της που σκοτώθηκε και πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην δύσκολη περίοδο που πέρασε εκείνη την εποχή μόλις έμαθε την τραγική είδηση.

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την συνέντευξη της πρώην συνεργάτιδάς της Χριστίνας Λέκκα θυμήθηκε τον Γιώργο Λουκανίδη.

Είπε χαρακτηριστικά: «Μου έρχονται στο μυαλό μου διάφορα γεγονότα, ειδήσεις… και το δύσκολο εκείνο καλοκαίρι που έφυγε ο Γιώργος. Ήταν ένα σοκ για τους συνεργάτες μου και εμένα. Ήταν ένα σοκ που μας πήρε καιρό να το ξεχάσουμε και να συνηθίσουμε τι έγινε».

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες «έσκασε» μια ευχάριστη είδηση για την παρουσιάστρια και την οικογένεια της.