Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε φόρεμα όλο παγέτα και υπάρχει ίδιο και στα Bershka! Κάντο δικό σου μόνο με 35,99!

Θα το λατρέψεις!

Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε φόρεμα όλο παγέτα και υπάρχει ίδιο και στα Bershka! Κάντο δικό σου μόνο με 35,99!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε και πάλι την ανατροπή και έβαλε το πιο υπέροχο φόρεμα που είναι όλο με παγέτα! Ωστόσο ένα ίδιο υπάρχει και στα καταστήματα Bershka! Κάντο τώρα δικό σου μόνο με 35,99!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει τον τρόπο της με το στιλ και έτσι κάθε της εμφάνιση είναι πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες!

Στη σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη φόραγε ένα υπέροχο κοντό μωβ φόρεμα το οποίο είχε πάνω του παγέτες, κι εμείς σας βρήκαμε ένα παρόμοιοι που υπάρχει στα Bershka και μπορείτε να το κάνετε δικό σας!

Το φόρεμα κοστίζει μόλις 35,99 και είναι το απόλυτο trend που προτείνουν όλες οι fashion bloggers!

Μενεγάκη φόρεμα

μωβ φόρεμα

φόρεμα με παγέτα
φόρεμα Bershka

Σκοτώνονται στα Bershka γι' αυτό το μαύρο φόρεμα! Έχει πούλιες και θέλουν να το βάλουν όλες την Πρωτοχρονιά!

Στο Youweekly.gr σου βρήκαμε το φόρεμα που θέλουν να βάλουν όλες την Πρωτοχρονιά! Θα το βρεις στα καταστήματα Bershka, είναι μαύρο και έχει πούλιες! Προσοχή! Το προλαβαίνεις δεν το προλαβαίνεις γιατί σκοτώνονται για να το κάνουν δικό τους...

Είναι το απόλυτο must have κομμάτι για μια βραδινή έξοδό σου τώρα στις γιορτές και συγκεκριμένα για τη νύχτα που θα καλωσορίσεις το νέο έτος, το 2020!

Παρά το γεγονός ότι είναι μίνι, είναι σικάτο και οικονομικό αφού κοστίζει μόνο 40 ευρώ!

Bershka νέα συλλογή

Έχει ένα εξαιρετικό και όσο πρέπει για να είσαι κομψή, άνοιγμα στην πλάτη

Bershka φορέματα για την Πρωτοχρονιά

Bershka μαύρα φορέματα

Bershka χριστουγεννιάτικη συλλογή

Αν είσαι πολύ τολμηρή στις εμφανίσεις σου βρήκαμε και τις απόλυτες γόβες για να συνδυάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα στο ρεβεγιόν! Είναι από τα Zara κι έχουν κι αυτές την δική τους λάμψη επάνω...

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της ήταν όλο ροζ και μαύρο σατέν! Κάνει μόνο 159 ευρώ!

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη ήταν όλο ροζ και μαύρο σατέν! Κάνει μόνο 159 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις! Η παρουσιάστρια, έχει ήδη μπει σε γιορτινή διάθεση και οι εμφανίσεις της είναι η μία, καλύτερη από την άλλη!

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά την casual εμφάνισή της με τζιν και σατέν τοπ, αποφάσισε να κάνει ένα γκράντε look!

Έτσι λοιπόν, πρόσφατα έβαλε ένα midi φόρεμα, όλο σατέν! Είχε έναν ώμο και ήταν ροζ στο πάνω μέρος και μαύρο στο κάτω. Μόλις το είδαμε, το ψάξαμε απεγνωσμένα και το εντοπίσαμε στην εταιρία Access Fashion! Κοστίζει 159 ευρώ και έχουν μείνει λίγα τεμάχια...

Ιδού: