Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης Παντζόπουλος ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα! Η εικόνα που έκανε την αποκάλυψη!

Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια τους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης Παντζόπουλος ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα! Η εικόνα που έκανε την αποκάλυψη!

Ο Μάκης Παντζόπουλος ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και στο πλευρό του βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Την αποκάλυψη έκανε μια εικόνα στο Instagram.

Ο επιχειρηματίας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το ξενοδοχείο του στην Άνδρο βραβεύτηκε ως το καλύτερο της Ευρώπης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας ανακοινώσουμε ότι απονέμεται ως το "Καλύτερο Beach ή παράκτιο ξενοδοχείο της Ευρώπης" από τα Boutique Hotel Awards 2019! Η τελετή απονομής των βραβείων ήταν μια πραγματικά μαγευτική βραδιά γεμάτη με υπερηφάνεια και χαρά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για την εμπιστοσύνη», έγραψε ο ίδιος στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο πλευρό του όπως πάντα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και η οικογένεια του.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικούς μήνες το ξενοδοχείο του στην Άνδρο λόγω κακοκαιρία είχε υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Ξενοδοχείο Άνδρος Onar

Ελένη Μενεγάκη: Νιώθει τυχερή στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου! Η φωτογραφία απόδειξη!

Αυτή η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη πως η Ελένη Μενεγάκη νιώθει τυχερή μέσα στην αγκαλιά του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha έκανε ένα ταξίδι αστραπή μέχρι την Θεσσαλονίκη λόγω κάποιων επαγγελματικών την υποχρεώσεων.

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη φυσικά ταξίδεψε και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος και οι δυο τους βρήκαν χρόνο για να απολαύσουν τις ομορφιές της συμπρωτεύουσας.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της με φόντο τον Λευκό Πύργο και αποκάλυψε πως νιώθει τυχερή γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πόσο τυχεροί είμαστε που στην καρδιά του χειμώνα πετύχαμε μια ηλιόλουστη μέρα για βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη».

Μάλιστα, η ίδια έκανε μια αποκάλυψη για τον γάμο και την βέρα τους!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: