Ανατριχίλα με το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη - «Δεν είσαι μόνη σου...»

Η καμπάνια για τις κακοποιημένες γυναίκες

Η Ελεονώρα Μελέτη πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για τη στήριξη σε κακοποιημένες γυναίκες και το μήνυμα που δημοσίευσε, προκαλεί κανονική ανατριχίλα σε όποιον το ακούει, μιας και αυτό που θέλει να τονίσει είναι πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια πήρε μέρος σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, μιας και είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια υπέρ των κακοποιημένων γυναικών, και μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν κάτι τέτοιο στο σπίτι τους.

Expand player

Μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη θέλει να τονίσει πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της. «Μένουμε σπίτι θα έπρεπε να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν είσαι μόνη, είμαστε εδώ για εσένα. Μένουμε σπίτι δε σημαίνει πως υπομένουμε τη βία» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα είχε στείλει πριν από λίγες μέρες η Ελεονώρα Μελέτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, με το οποίο είχε προκαλέσει τη συγκίνηση πολλών διαδικτυακών της φίλων.

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το βίντεο ανέβασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, προκειμένου να προωθήσει με τη σειρά του την καμπάνια που υποστηρίζει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει υπομένουμε τη βία. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, κάλεσε στη γραμμή SOS 15900 ή σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στο 100. Εάν δεν μπορείς να μιλήσεις, στείλε email στο sos15900@isotita.gr».

Με τη σειρά της και η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram της και έγραψε στη λεζάντα:

«Όχι στη βία. Όχι στη κακοποίηση, όχι στο φόβο. Δεν είσαι μόνη. Παρακαλώ διαδώστε τις απαραίτητες πληροφορίες εκεί που υπάρχει ανάγκη…» .

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου»

Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι και τονίζει την ανευθυνότητα των πολιτών