Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι και τονίζει την ανευθυνότητα των πολιτών

"Είναι επικίνδυνο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι και τονίζει την ανευθυνότητα των πολιτών

Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι και τονίζει την ανευθυνότητα των πολιτών η οποία μπορεί να αποδειχτεί πολύ επικίνδυνη για όλους μας. Τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια για την πανδημία που επικρατεί σε όλον τον πλανήτη;

Στο σπίτι μένει και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίου του Alpha Tv και τον Αντώνη Σρόιτερ για τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Εργάζομαι μόνο στο ραδιόφωνο, αλλά από εκεί και πέρα τηρώ πιστά το Μένουμε στο σπίτι. Είναι κάτι που δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια. Μου αρέσει να μένω στο σπίτι. Η ζωή μου είναι στημένη μέσα στο σπίτι. Είμαι σπιτόγατα και ο εγώ και ο άντρας μου. Έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου δραστικά σε κάποια ζητήματα σοβαρά. Δεν μπορώ να δω για παράδειγμα ανθρώπους που αγαπώ πολύ, δεν μπορώ να δω τους φίλους μου…”.

Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι και δίνει το δικό της μήνυμα στους πολίτες

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε στην συνέχεια της συνέντευξης, “Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους το μένουμε στο σπίτι είναι δύσκολο. Και δεν μιλάω για ανθρώπους που είδαμε να φεύγουν για τα νησιά και τα χωριά. Εκεί έχουμε να κάνουμε με θέμα αντίληψης και με θέμα παιδείας και χρειάζεται να πάρουμε δραστικά μέτρα. Είναι επικίνδυνη για όλους αυτή η ανευθυνότητα που παρουσιάζεται από ορισμένους. Υπάρχουν και άνθρωποι που θα θέλαν να μείνουν στο σπίτι και δεν μπορούν γιατί εργάζονται. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι φαρμακοποιοί, οι άνθρωποι στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να δείξουμε σεβασμό και σεβασμό θα δείξουμε με το να τους βοηθάμε στη δουλεία τους…”.

Παρόλα αυτά, μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, έχουμε όλες τις εξελίξεις με την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA και το μέλλον της στο κανάλι. Τι θα γίνει;