Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου»

Η φωτογραφία από την εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου»

Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη με το μήνυμα της. «Τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου» έγραψε σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της και θυμήθηκε όλες τις σκέψεις που είχε τότε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ενώ σχολίασε και την τωρινή κατάσταση που σε ολόκληρο τον πλανήτη με την επέλαση του κορωνοϊού.

«7 Απριλίου 2018. Μεγάλο Σάββατο! 6 μέρες πριν γεννήσω! Μόλις βγαίνω από την κουζίνα, αγαπημένο μέρος του σπιτιού εκείνες τις μέρες… τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη στιγμή.

Είχα βγάλει τη φωτογραφία για να τη στείλω στο γκρουπ που είχαμε με κάτι φίλους, ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα κάλεσμα αλλά εγώ δεν είχα πάει. Δεν είχα τι να βάλω!!! Πόσο παράξενο να βλέπεις τις παλιές φωτογραφίες κ να λες: «που να φανταζόμουν πως δυο χρόνια μετά θα ποσταρα αυτή τη φωτογραφία από τον @dromos898fm κ πως η χώρα θα ήταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού.» #throwback #9monthspregnant», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Παρόλα αυτά, μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, έχουμε όλες τις εξελίξεις με την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA και το μέλλον της στο κανάλι. Τι θα γίνει;

Δείτε την ανάρτηση της: