Γάμος «βόμβα» στην Ελληνική showbiz - Παντρεύεται αγαπημένη τραγουδίστρια

Πότε θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο;

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έσκασε στην Ελληνική showbiz. Ένας γάμος πρόκειται να... ταράξει τα νέα. Αγαπημένη τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου παντρεύεται τον αγαπημένο της. Ο γάμος να είναι θρησκευτικός και η ίδια ανυπομονεί να γίνει το μυστήριο.

Ο λόγος για την Χαρά Βέρρα και τον αγαπημένο της Σπύρο Κώττη. Αν όλα πάνε καλά με την πανδημία του κορωνοϊού, όπως έκανε γνωστό η ίδια η τραγουδίστρια ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Expand player

«Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο στην Καβάλα, στον Κεχρόκαμπο, το χωριό του Σπύρου. Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, όμως θα είναι παραδοσιακός με τοπικά έθιμα του χωριού» δήλωσε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσσα Σταμάτη η Χαρά Βέρρα

Ο Σπύρος Κώττης αρχικά ήταν μαέστρος της ωστόσο, στη συνέχεια έγινε μάνατζέρ της αφού είναι εκείνος που αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και τις συνεργασίες της. «Είμαστε μαζί με τον Σπύρο επτά χρόνια. Ήταν ο μαέστρος στην ορχήστρα μου και ήρθαν τα πράγματα έτσι να είμαστε μαζί. Πλέον ο Σπύρος είναι τα πάντα στη ζωή μου» .

Πριν από λίγο καιρό ωστόσο, μιας και μιλάμε για γάμους και ερωτευμένα ζευγάρια, έγινε γνωστό πως και μία ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί στα κρυφά!

Γάμος - "βόμβα" στην ελληνική showbiz - Ποιος ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Νέος γάμος "βόμβα" έσκασε στην ελληνική showbiz! Δεν θα πιστέψετε ποιος ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και την ανακοίνωση μάλιστα έκανε ο ίδιος πρόσφατα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο τηλεοπτικός "Χαμπέας", ή αλλιώς Γιώργος Γιαννόπουλος, δήλωσε πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην σχέση του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι γνώρισε την αγάπη της ζωής του και είναι έτοιμοι και οι δύο για να ανέβουν τα σκαλιά και να προχωρήσουν μαζί σε μια δικιά τους οικογένεια. Εκτός αυτού ωστόσο, αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο την γνώρισε λέγοντας, ότι όλα οφείλονται στον σκύλο του, τον Λούπο, που τον είχε τραυματίσει κατά λάθος και αναγκάστηκε να πάει σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί γνώρισε τη νέα γυναίκα στη ζωή του. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γάμος βόμβα στην Ελληνική showbiz! Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι και μας δείχνει το προσκλητήριο!

Ραφτείτε! Κορυφαία ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται για τρίτο γάμο!

TAGS