Ραφτείτε! Κορυφαία ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται για τρίτο γάμο!

Σε πελάγη ευτυχίας!

Ραφτείτε! Κορυφαία ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται για τρίτο γάμο!

Και όμως κορυφαία ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται για τρίτο γάμο!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Washington Post, η πασίγνωστη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε με έναν 36χρονο σεναριογράφο.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2017 και επιτέλους ήρθε και η πρόταση γάμου.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για εκείνον και ο τρίτος για εκείνη.Ο λόγος για την Scarlett Johansson και τον σεναριογράφο της εκπομπής Saturday Night Live, Colin Jost. Με το καλό βρε παιδιά! Έχετε δει και τι συμβαίνει στην ελληνική showbiz; Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός καθημερινής σειράς ετοιμάζεται για γάμο!

Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost

Η ηθοποιός Scarlett Johansson

Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα!

Γάμος έκπληξη μόλις ανακοινώθηκε στην ελληνική showbiz και σας αποκαλύπτουμε ποιο αγαπημένο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του Εύη Δαρλοπούλου, βρίσκονται σε τροχιά γάμου, υποστηρίζει το περιβάλλον τους.

Η γνωριμία τους ήταν μοιραία… Ο Δημήτρης πρωτοείδε την μυστηριώδη Θεσσαλονικιά στο κατάστημα που εκείνη δούλευε, όταν τον εξυπηρέτησε ως πωλήτρια. Η έλξη ήταν αμοιβαία και από εκεί την στιγμή είναι αχώριστοι. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!

Ο Δημήτρης Πέλκας και η Εύη Δαρλοπούλου

Πασίγνωστο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Όλες οι λεπτομέρειες!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι το ζευγάρι και φίλοι αλλά και συγγενείς τους έκαναν αποκαλύψεις και έδωσαν λεπτομέρειες.

Έχουν κάνει ήδη τον πολιτικό γάμο και περιμένουν να γίνει και ο θρησκευτικός.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 οJustin Bieber και η Hailey Baldwin παντρευτήκαν ξαφνικά και σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον το καλοκαίρι θα γίνει ο επόμενος.

undefined

Σε εκδήλωση που βρέθηκε η Alaia, αδερφή της Hailey μίλησε στο Us Weekly, γι' αυτό το γάμο, λέγοντας:

«Θα δούμε. Ποιος ξέρει τι σχεδιάζουν οι δυο τους. Hmm, εντάξει, εντάξει». Και συνέχισε λέοντας: «Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αλλά εγώ θα βάλω ένα φόρεμα και θα εμφανιστώ όπου μου πουν».

Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσε στο People USA:

«Τελικά θα γίνει γάμος. Δεν έχουν στείλει πρόσκληση ακόμα, μιας και θα περιμένους ως τον Ιούλιο που ο Justin θα είναι σίγουρα καλύτερα μιας και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με το γάμο. Θέλει όλα να είναι φανταστικά, ειδικά για χάρη της Hailey».