Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός καθημερινής σειράς ετοιμάζεται για γάμο!

Το ζευγάρι το έχει βάλει στόχο!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός καθημερινής σειράς ετοιμάζεται για γάμο!
News 19.05.2019 23:40

Ελληνίδα ηθοποιός καθημερινής σειράς έχει βάλει ως άμεσο στόχο να παντρευτεί με τον αγαπημένο της.

Βέβαια, πρώτα, πρέπει να μπουν γερές βάσεις για τη δημιουργία οικογένειας!

Ο λόγος για την Κατερίνα Δημητρόγλου, η οποία εμφανίζεται στη σειρά «Η επιστροφή» του ΑΝΤ1 και βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Κούρτη!

Σύμφωνα με την Real News η Κατερίνα φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον της: «Και οι δύο θέλουμε να δημιουργήσουμε οικογένεια, στόχος είναι πρώτα να βάλουμε κάποιες βάσεις και να χτίσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικογένειά μας». Εξάλλου το χε δηλώσει και σε μας ότι λιώνει από έρωτα!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός καθημερινής σειράς ετοιμάζεται για γάμο!

Δύσκολες ώρες για πρόσωπο του ΑΝΤ1! Έχασε όλα τα μαλλιά του...

Δύσκολες ώρες πέρασε πρόσωπο του ΑΝΤ1, αφού έχασε όλα τα μαλλιά του!

Ο ίδιος, είναι ένας ηθοποιός που πολλές γυναίκες θαυμάζουν, ενώ ο ρόλος του στο «Μπρούσκο» εκτόξευσε τις τηλεοπτικές του μετοχές.

Παρόλα αυτά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, αντιμετώπισε στο παρελθόν αρκετές δυσκολίες!

«Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά», είχε δηλώσει 35χρονος πλέον ηθοποιός που απολαμβάνουμε στην Επιστροφή

Ο Θεοχάρης συνηθίζει να δημοσιεύει sexy φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όταν ερωτήθηκε γιατί το κάνει εκείνος απάντησε: «Προβάλλω την ψυχολογία μου μέσα από τη δου­λειά μου, όπως κι αν είμαι».

Ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του με τον ίδιο να αποκαλύπτει τι του είχε πει η ίδια όταν έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό.

«Είχα βρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών που έδινε την ευκαιρία σε μαθητές να φοιτήσουν σε σχολείο του εξωτερικού. Πήγα λοιπόν για μία χρονιά, όταν τέλειωσα το γυμνάσιο και κάνοντας την οικογένεια που με φιλοξενούσε εκεί να με αγαπή­σει, έμεινα σε όλο το λύκειο. Για να καταλάβεις το απολυτήριο μου το έχω πάρει από σχολείο στη Μινεσότα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η μάνα μου κλαίγοντας, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω το όνειρο μου. Η μητέρα μου από τότε μου έλεγε: "Ένα πράγμα θα σου ευχηθώ. Να μην κάνεις παιδί και σου μοιάσει"».

ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Το πρόβλημα υγείας του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πριν λίγα χρόνια έχασε τα μαλλιά του με τον ίδιο να μιλά γι’ αυτήν την περιπέτεια που βίωσε, αφού η γυροειδής αλωπεκία τον «χτύπησε» δυο φορές, κάτι βέβαια που συμβαίνει στο 1-2% του πληθυσμού.

«Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η επιστροφή - Εξέλιξη σοκ! Ο Χάρης μένει ανάπηρος!

Η επιστροφή: Ο Πέτρος τρέχει να βοηθήσει τον Ορέστη! Θα φτάσει εγκαίρως ή όχι;

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share