Κατερίνα Δημητρόγλου: "Λιώνει" από έρωτα! - "Εχω βρει το άλλο μου μισό στο πρόσωπο του..."

Η πιο γλυκιά συνέντευξη της Κατερίνας Δημτητρόγλου!

Κατερίνα Δημητρόγλου:

Από τις πολλά υποσχόμενες νέες παρουσίες στον χώρο, η Κατερίνα Δημητρόγλου δεν είναι απλά ένα sexy θηλυκό που σε σαγηνεύει με την εμφάνισή της.

Έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, από τα «Κλεμμένα όνειρα» και τη «Δικαίωση» στο MEGA μέχρι τώρα με τον ρόλο της στο επιτυχημένο σίριαλ «Επιστροφή» του ΑΝΤ1, μιλάει στο Youweekly.gr για τον σύντροφο της Γιώργο Κούρτη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρί Κωνσταντάτου: Ξεσπά για τα...στόματα που λένε κακίες! - "Κλείνουν μόνο με..."

Φοβίες έχεις;

Φοβάμαι τη μοναξιά και τον θάνατο. Με πιάνουν υπαρξιακά όπως όλους μας. Θέλω να μείνουν πάντα πλάι μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Δείτε ακόμη: Απασφάλισε η Λασκαράκη! Τα δημόσια φιλιά με τον Σουλτάτο!

Θέλεις δίπλα σου έναν σύντροφο;

Ο καθένας μας ψάχνει την αγάπη, αυτό είναι και το νόημα της ζωής, να αγαπηθούμε και να αγαπήσουμε. Είναι ευλογία να βρεις το άλλο σου μισό. Πάντα ήμουν ρομαντική, αλλά με τα χρόνια έχω γίνει πολύ περισσότερο και πιστεύω ότι υπάρχει το άλλο μας μισό, άσχετα αν δεν το βρεις ποτέ σε αυτή τη ζωή.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Σταυροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία που είδε για πρώτη φορά το φως! Η ηθοποιός στην πιο αστεία της στιγμή!

Εσύ βρήκες το άλλο σου μισό όμως απ’ όσο ξέρω στο πρόσωπο του επιχειρηματία Γιώργου Κούρτη...

Ναι, το έχω βρει. Έτσι ένιωσα από την πρώτη στιγμή που συνάντησα τον σύντροφό μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Δόξα τω Θεώ, κάθε μέρα κοιτάω ψηλά και λέω «ευχαριστώ» γι’ αυτό που μου συμβαίνει. Κάνω αυτό που αγαπάω, έχω έναν υπέροχο σύντροφο, το λέω και χαμογελάω πλατιά. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά, αγαπά πολύ όμως τον κινηματογράφο, παρακολουθεί τις δουλειές μου, τον συμβουλεύομαι και αν μου πει κάτι που δεν του αρέσει, τον ακούω και τον εμπιστεύομαι, γιατί έχει καλή αισθητική.

Δείτε ακόμη: «Αν δούμε τα κορίτσια του GNTM να κάνουν καριέρα θα κρεμαστώ γυμνός στο Σύνταγμα…» (Βίντεο)

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Σχεδόν δύο χρόνια, αλλά από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα ένιωσα ότι είναι ο άνθρωπός μου. Δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά ενώ έλεγα «αυτά δεν γίνονται», το βιώνω. Νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά με καταλαβαίνει και κατανοεί τη δουλειά μου, πράγμα δύσκολο.

Θα παντρευτείτε;

Ζούμε μαζί, ακόμα δεν έχουμε πει για γάμο, αλλά μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή και να συμβεί.