«Αν δούμε τα κορίτσια του GNTM να κάνουν καριέρα θα κρεμαστώ γυμνός στο Σύνταγμα…» (Βίντεο)

Και όμως το είπε!

«Αν δούμε τα κορίτσια του GNTM να κάνουν καριέρα θα κρεμαστώ γυμνός στο Σύνταγμα…» (Βίντεο)

Την είπε την ατάκα και συμφώνησαν πολλοί τηλεθεατές!

Στο «Πρωινό» έπαιξαν βίντεο από τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίκυ Σταυροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία που είδε για πρώτη φορά το φως! Η ηθοποιός στην πιο αστεία της στιγμή!

Μετά το βίντεο με τα χθεσινά αποσπάσματα του GNTM, Φαίη Σκορδά και το πάνελ της εκπομπής της σχολίασαν τον καβγά της Ξανθής Τζερεφού με την Ειρήνη Ερμίδου, αλλά και τις "επιθέσεις" που έχει δεχθεί το plus size μοντέλο μέσα στο σπίτι.

Δείτε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Ποζάρει γυμνή και προκαλεί "εγκεφαλικά"! Η άγνωστη φωτογραφία που δημοσιεύεται για πρώτη φορά!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε στον αέρα της εκπομπής: «Δεν είναι ριάλιτι ομορφιάς… Μέσα στο σπίτι έχουν ξεκατινιαστεί… Η κριτική επιτροπή είναι από άλλο πλανήτη… Kαι το Voice κάνει νούμερα αλλά δεν ξεκατινιάζονται. Γιατί η τηλεόραση πρέπει να είναι ένα ξεκατίνιασμα…».

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Όλη η αλήθεια για την κόντρα της με τον Γιώργο Παπαδάκη! Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Και τότε ήρθε η επική δήλωση από τον Άρη Καβατζίκη που άφησε άφωνους τους πάντες: ««Αν δούμε τα κορίτσια του GNTM να κάνουν καριέρα θα κρεμαστώ γυμνός στο Σύνταγμα…»!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS