Γάμος βόμβα στην Ελληνική showbiz! Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι και μας δείχνει το προσκλητήριο!

Χαρμόσυνα νέα για....

Γάμος βόμβα στην Ελληνική showbiz! Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι και μας δείχνει το προσκλητήριο!

Παντρεύεται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, λίγο μετά τον πολιτικό γάμος και μας έδειξαν το προσκλητήριο.

Το ζευγάρι έχεις επίσης αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου παντρεύονται αυτόν τον Ιούνιο στην Άνδρο. Εκτός από το γάμο, θα γίνει και η βάπτιση του γιου τους.

Χθες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το εντυπωσιακό προσκλητήριο.

Γάμος βόμβα στην Ελληνική showbiz!

Γάμος βόμβα στην Ελληνική showbiz!

Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα!

Γάμος έκπληξη μόλις ανακοινώθηκε στην ελληνική showbiz και σας αποκαλύπτουμε ποιο αγαπημένο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του Εύη Δαρλοπούλου, βρίσκονται σε τροχιά γάμου, υποστηρίζει το περιβάλλον τους.

Η γνωριμία τους ήταν μοιραία… Ο Δημήτρης πρωτοείδε την μυστηριώδη Θεσσαλονικιά στο κατάστημα που εκείνη δούλευε, όταν τον εξυπηρέτησε ως πωλήτρια. Η έλξη ήταν αμοιβαία και από εκεί την στιγμή είναι αχώριστοι. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!

Ο Δημήτρης Πέλκας και η Εύη Δαρλοπούλου

Πασίγνωστο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Όλες οι λεπτομέρειες!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι το ζευγάρι και φίλοι αλλά και συγγενείς τους έκαναν αποκαλύψεις και έδωσαν λεπτομέρειες.

Έχουν κάνει ήδη τον πολιτικό γάμο και περιμένουν να γίνει και ο θρησκευτικός.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 οJustin Bieber και η Hailey Baldwin παντρευτήκαν ξαφνικά και σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον το καλοκαίρι θα γίνει ο επόμενος.

undefined

Σε εκδήλωση που βρέθηκε η Alaia, αδερφή της Hailey μίλησε στο Us Weekly, γι' αυτό το γάμο, λέγοντας:

«Θα δούμε. Ποιος ξέρει τι σχεδιάζουν οι δυο τους. Hmm, εντάξει, εντάξει». Και συνέχισε λέοντας: «Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αλλά εγώ θα βάλω ένα φόρεμα και θα εμφανιστώ όπου μου πουν».

Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσε στο People USA:

«Τελικά θα γίνει γάμος. Δεν έχουν στείλει πρόσκληση ακόμα, μιας και θα περιμένους ως τον Ιούλιο που ο Justin θα είναι σίγουρα καλύτερα μιας και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με το γάμο. Θέλει όλα να είναι φανταστικά, ειδικά για χάρη της Hailey».

Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz! Γνωστή τραγουδίστρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μετά από ακόμη μια celebrity που παντρεύεται, τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και το αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες.

Ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου στα γενέθλια της σε ταξίδι που πραγματοποίησαν.

undefined

Ο λόγος για την Κρυσταλλία Ρήγα, η οποία έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του αγαπημένου της Δημήτρη Πλατανιά.

«Γενέθλια και πρόταση γάμου έγιναν μαζί. Είμαστε καλά και βγαίνει προς τα έξω, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαστε μαζί έξι χρόνια. Εντάξει κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει πρόταση γάμου και άργησε. Θα γίνει πολύ σύντομα ο γάμος. Θα το κάνω την καλύτερη εποχή. Όλα τα έχω βρει, νυφικά, κουμπάροι, είναι κλεισμένα όλα. Σε νησί θα γίνει ο γάμος.», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Happy Day.