Θα μείνετε "παγωτό" με το σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη - Έχει και τζάκι

Δείτε φωτογραφία από μέσα

Θα μείνετε "παγωτό" με το σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη. Έχει και τζάκι μέσα ενώ και η εσωτερική διακόσμηση που έχει επιλέξει ο παρουσιαστής είναι άκρως εντυπωσιακή χωρίς υπερβολές, αφού όπως βλέπουμε έχει επιλέξει ένα minimal στυλ.

Η παρουσιαστής όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει τον ίδια,και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Expand player

Ο ίδιος πολύ χρόνο με τα δικά του πρόσωπα αφού με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι απασχολημένος, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Θα μείνετε "παγωτό" με το σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη

Ο παρουσιαστής, όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του, τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Χθες λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του που είναι υπέροχο. Έχει και τζάκι μέσα ενώ και η εσωτερική διακόσμηση που έχει επιλέξει ο παρουσιαστής είναι άκρως εντυπωσιακή χωρίς υπερβολές.

Δείτε την φωτογραφία:

Πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής αποκάλυψε και πότε επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Just the 2of us

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λήξη συναγερμού για τον Νίκο Κοκλώνη - Τα αποτελέσματα του τεστ

Ξέσπασε ο Νίκος Κοκλώνης - Ποιον από τον Alpha στήνει στον τοίχo;