OPENtv: Η ανακοίνωση για την επιστροφή αγαπημένου προγράμματος

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
OPENtv: Η ανακοίνωση για την επιστροφή αγαπημένου προγράμματος

Μέσα από την συχνότητα του OPENv επιστρέφει και πάλι μετά από ανακοίνωση αγαπημένο πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο «πάγωσε» ξαφνικά πριν καλά καλά προλάβει να δείξει παραπάνω από ένα επεισόδια, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην χώρα μας.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το «Ευτυχείτε», ανακοινώθηκε πότε πρόκειται να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα, αλλά και πότε πρόκειται να το παρακολουθήσει το κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές του οθόνες.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Just the 2 of us», Νίκος Κοκλώνης μίλησε αποκλειστικά μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ευχυχείτε», μέσω skype, για τον τρόπο με τον οποίο περνά τον χρόνο του στην καραντίνα και για το πότε θα ξεκινήσει το μουσικό show, καθώς και με ποιόν τρόπο θα διεξαχθούν τα γυρίσματα στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Να σημειώσουμε πω μια ανακοίνωση «έσκασε» από τον τηλεοπτικό σταθμό του OPENtv και χθες. Συγκεκριμένα, στο κανάλι με αφορμή τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας θα προβληθούν τα Πάθη και η Ανάσταση του Κυρίου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

OPENtv: Η ανακοίνωση για την επιστροφή της και της Μαρίας Μπακοδήμου

Την ανακοίνωση που έχει βγει και γνωρίζει μέχρι ώρας για την επιστροφή του «Just the 2 of us» στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του OPENtv, αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή «Ευτυχείτε» σήμερα το πρωί.

Όπως αποκάλυψε, σύμφωνα μέχρι την ώρα τώρα ενημέρωση που έχει, τα γυρίσματα του show θα ξεκινήσουν και πάλι στις 21 Απριλίου, αν όλα πάνε καλά. Επίσης, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής ανυπομονεί να επιστρέψει με τον ρόλο του κριτή.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Χατζίδου σαν λάτρης που είναι του Instagram και καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις με τις οποίες επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα στιγμιότυπο από το «Just the 2 of us» έκανε μια ανακοίνωση για το μουσικό show το οποίο λόγω κορωνοϊού «πάγωσε» όπως είπαμε απότομα.