Η ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου για το Just the 2 of us

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου για το Just the 2 of us

Η Ελένη Χατζίδου είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις με τις οποίες επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Χθες, με ένα στιγμιότυπο από το «Just the 2 of us» έκανε μια ανακοίνωση για το μουσικό show το οποίο λόγω κορωνοϊού «πάγωσε» απότομα.

Συγκεκριμένα το «Just the 2 of us» το οποίο επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του OPENtv βγήκε στον αέρα μόνο για μια φορά που ήταν και η πρεμιέρα του. Και αυτό γιατί τότε ξεκίνησε όλα τα γεγονότα με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Ένα από τα ζευγάρι που σάρωσαν πάνω στην σκηνή ήταν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Ο σύζυγος της τραγουδίστριες, εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες και η αύρα τους πάνω στην σκηνή ήταν απερίγραπτη. Η κριτική επιτροπή τους αποθέωσε και πήραν πολύ θετικά σχόλια από όλους! Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 27. Δείτε εδώ το βίντεο της εμφάνισης τους.

Μη ξέροντας πότε θα γίνει η επιστροφή του «Just the 2 of us» στις οθόνες μας η Ελένη Χατζίδου έκανε μια ανακοίνωση αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το αγαπημένο μουσικό show της τηλεόρασης.

Η ανακοίνωση της

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την εμφάνιση τους πάνω στην σκηνή και έγραψε «Coming soon». Βέβαια, δεν έκανε γνωστό πότε πρόκειται να γυρίσει και επίσημα.

Ελένης Χατζίδου Just the 2 of us Opentv

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης είχε μιλήσει στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της και είχε αποκαλύψει τι θα γίνει με το Just the 2 of us και πιο συγκεκριμένα το μέλλον της εκπομπής, μιας και ακόμα τα γυρίσματα παραμένουν στον "πάγο" έπειτα από την πανδημία και τα νέα μέτρα που έχουν παρθεί. Δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε αναφέρει ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» που παρακολουθούμε μέσα από στην συχνότητα του OPENtv.