Λήξη συναγερμού για τον Νίκο Κοκλώνη - Τα αποτελέσματα του τεστ

Το μήνυμά του για τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λήξη συναγερμού για τον Νίκο Κοκλώνη - Τα αποτελέσματα του τεστ

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης μιας ο συναγερμός που είχε σημάνει για εκείνον και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έληξε, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, τα αποτελέσματα του τεστ του.

Οι δυο τους είχαν παρουσιάσει συμπτώματα κορωνοϊού και για το λόγο αυτό υποβλήθηκαν στο τεστ, διαπιστώνοντας τελικά πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Προκειμένου να ενημερώσει το κοινό του, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε στο Instagram:

«Τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά εγώ και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε ευτυχώς τον ιό. Φυσικά η πρόληψη είναι ό, τι πιο σημαντικό.

Τακτικό πλύσιμο των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα ή νερό με σαπούνι. Το πλύσιμο των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα ή νερό με σαπούνι σοκτώνει τον ιό εάν βρίσκεται στα χέρια.

Διατηρήστε αποστάσεις, τουλάχιστον 1 μέτρου, από εσάς και τους άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα από ανθρώπους που βήχουν, φτερνίζονται ή έχουν πυρετό. Όταν κάποιος νοσεί από λοίμωξη του αναπνευστικού, όπως 2019-nCoV, βήχει ή φτερνίζεται και παράγει μικροσταγονίδια τα οποία περιέχουν τον ιό. Εάν είστε πολύ κοντά, μπορεί να εισπνεύσετε τον ιό.

Αποφύγετε να αγγίζετε τη μύτη, το στόμα και τα μάτια σας. Τα χέρια αγγίζουν πολλές επιφάνειες που μπορεί να είναι μολυσμένες με τον ιό. Εάν αγγίξετε τα μάτια, το στόμα ή τη μύτη σας, μπορεί να μεταφέρετε τον ιό από την επιφάνεια στον εαυτό σας.

Εάν έχετε πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Ενημερώστε τον θεράποντα ιατρό σας εάν έχετε ταξιδέψει στην Κίνα ή εάν έχετε έρθει σε επαφή με άτομα από την Κίνα ή με άτομα που έχουν επιστρέψει από πρόσφατο ταξίδι στην Κίνα, τα οποία παρουσιάζουν αναπνευστικά συμπτώματα.

Όποτε έχετε πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, είναι σημαντικό να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό, καθώς μπορεί να πάσχετε από αναπνευστική λοίμωξη ή πιο σοβαρή νόσο. Η εμφάνιση αναπνευστικών συμπτωμάτων μαζί με πυρετό μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες και αναλόγως του ιστορικού ταξιδιού σας και των συνθηκών, ο 2019-nCoV μπορεί να είναι μία από αυτές».

Μιας και είπαμε για τον Νίκο Κοκλώνη, η πρεμιέρα του J2US έσκισε! Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα!

Πέρα από τον Νίκο Κοκλώνη, και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ενημερώσει για τα συμπτώματα Κορωνοϊού

Ένα δημόσιο μήνυμα που σίγουρα δεν περίμενε κανείς δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έχει συμπτώματα κορωνοϊού, έχει κάνει το τεστ και τώρα περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα για να δει τι συμβαίνει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε αρχικά το θερμόμετρο όπου έδειξε πως έχει δέκατα, ενώ στην συνέχεια ένα μακροσκελές κείμενο, με αφορμή τα μηνύματα που της έστειλαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

«Παιδιά έχετε αρχίσει να μου στέλνετε διάφορα μηνύματα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ από την Πέμπτη παρουσίασα κάποια συμπτώματα (πυρετό, πονόλαιμο, εξάντληση), έμεινα σπίτι τηρώντας όλα τα μέτρα, έκανα το τεστ και περιμένω τα αποτελέσματα… Δεν ξέρω ακόμα αν είμαι θετική στον Covid-19. Παρ’ όλα αυτά παραμένω σπίτι και προστατεύω τους συνανθρώπους μας. Να προσέχετε…», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κορωνοϊός

τεστ κορωνοϊού

Να πούμε ωστόσο, πως όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, το τεστ βγήκε αρνητικό.

Το τεστ για τον κορωνοϊό έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα και βγήκε θετικό.